Адвокатът на Баневи: Щом прокуратурата говори за милиарди, става съмнително

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Семейство Баневи са ареста на „Г.М. Димитров“. Мярката ще е днес по някое време. Вчера говорих с тях. Условията в ареста са неприятни. Говорихме повече за битови неща.

Днес ще поискат лично да се запознаят с материалите по делото.

Това каза по НТВ адвокат Христо Ботев, който пое защитата на семейството.

Те знаеха за 7-те обвинения. Бях ги получил по-рано. Първо аз съм получил тези обвинения на 5 ноември.

До днес никой не се е трогнал да ме запознае с материалите по делото. Значи прокуратурата не е много убедена в това. Когато тя започне да говори за милиарди ми става много съмнително.

Не зная кои са свидетелите и какво са закали. Днес ще четем. Няколко десетки патрона са намелени без разрешителни. Не виждам как може цялата държава да се занимава с това. Излязоха кадри от МВР. Следствието се води от спецпрокуратурата. С Баневи се запознах в Ница преди две седмици. Прокуратурата не коментира посегателствата срещу тях, които бяха публично известни. Имаше палежи на коли, заплахи. Очевидно е заплетена история.  

МВР в ролята на оператор ли се явява? Това значи, че цялата държава е впрегната. Те са хора, които се опитват да се държат спокойно. Но вътрешно са изключително напрегнати. Тяхно решение беше да са тук и да се стигне до обективната истина.

Frognews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар