Ако изборите бяха днес, 70% от хората нямаше да гласуват, резултатите пак щяха да са нагласени в полза на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Омерзението от държавните институции в България е огромно. И ако до преди няколко години, нещата все пак имаха някакъв смисъл и хората вярваха, че с избори нещо може да се промени в България, то днес картината е коренно различна, това твърди социологическа агенция от Швейцария, която е направила свое проучване сред българските граждани в последният един месец като за целта са задавани въпроси на повече от 10 000 човека на възраст над 18 години.

На въпрос:

– виждате ли смисъл да гласувате на избори над 70% от хората са отговорили – НЕ
– вярвате ли, че изборите в България са честни отговорът е отново – НЕ
– вярвате ли, че политиците в България работят за народа отговорът е отново – НЕ

Анкетите са продължили с въпроси от типа на вярвате ли в работата на МВР и Прокуратурата, отговорите на повече от 70% отново са били отрицателни, което пък от своя страна води до заключения, че в България демокрацията и демократичните ценности са под заплаха. В своя анализ на цялото социологическо проучване в България, швейцарската социологическа агенция пише.

В България ако изборите бяха днес, 70% от хората нямаше да гласуват, така както не са го правили и на предишни парламентарни избори в последните 10 години в България, но пък за сметка на това виждайки резултатите от изборите всеки път имаме около едни 25% мъртви души, които решават изборите в България. Управляващи и опозиция в България от така наречените големи партии в България играят заедно с тези мъртви души, за да могат да получават партийна субсидия, която е една от най – големите в целият свят и се равнява на цели 5.64 евро за глас на избирател.

В България Централната Избирателна Комисия (ЦИК) отдавна не е гарант за честни и почтени избори, защото не е избор на хората, а е назначавана от същите тези партии, които трябва да контролира по време на избори в България?!

Имаме отново параграф 22 и в този случай в България, така както имаме и много други парадокси, но липсата на прозрачност по време на избори, липсата на гражданска квота, която трябва да е водеща в ЦИК са основателна причина да се съмняваме както в настоящите така и в бъдещите така наречени демократични избори в България. Основният извод от цялото наше проучване в България е че, хората не вярват на партиите и политиците и има на 100% съмнения във всички резултати за избор на депутати в парламента им.

xaknewsb.blogspot.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар