Александър Ненков: От БСП искат да се внуши, че има масово подслушване

Без категория

Бойко Рашков се опита да създаде политическо внушение за безразборно използване на СРС-та на политици, магистрати и журналисти. Иска да се внуши от БСП, че има масово подслушване, което се опроверга от главния прокурор и от ДАНС. Това каза пред БНТ Александър Ненков от ГЕРБ.

Шефът на бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства Бойко Рашков заяви, че има подслушвани много известен човек, политик и магистрат.

„Важно е да имаме отговор на въпроса има ли нерегламентирани подслушвания. Когато говорим за борба с корупцията по високите етажи на властта, естествено тези разузнавателни средства са част от този елемент за борба и противодействие на тези злодеяния. Но при аргументи за незаконосъобразно поведение, тези СРС-та са постановени от съдия, то тогава никой, който няма какво да крие, няма от какво да се притеснява.

Може би има някакви нарушения при определени процедури, но затова и съществува това бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства. Не бива темата да се превръща тезата, че има масово подслушване“, каза още Ненков.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар