Антонина Зетова: Да не се главозамайваме (видео + галерия) – Волейбол

Спорт

Селекционерът на женския национален отбор по волейбол до 23 години Антонина Зетова остана здраво стъпила на земята и призова фенове и специалисти да не се главозамайват след спечеления бронзов медал от световното първенство.

„Няма как да не съм здраво стъпила, след като станахме в 6 сутринта и прекарахме девет часа на летището в Истанбул. Това в кръга на шегата, но наистина всички трябва да продължим да работим.
Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха 
Стигнахме до третото място с много труд, вяра и малко късмет. Получихме помощ от Куба, на малкия финал пък най-добрата състезателка на Доминикана се контузи, но това не ни отнема от аботата, желанието и емоциите. В днешния волейбол нищо не се получава, ако не се трудиш в залата. Още на старта на подготовката казах на момичетата, че искам да сме в четворката. Регламентът изискваше да играем концентрирано от началото до края.
Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха 
Най-силните ни мачове бяха с Бразилия и малкия финал. Медиите у нас разбраха, че сме на световно едва след победата над Бразилия, преди това сякаш нямаше такъв отбор. Последният ни медал в женския волейбол беше преди 17 години. Нека си дадем сметка, че зад него стои много работа на клубни треньори, на състезателки. Нека не се залъгваме, а да продължим да работим. Аз лично не се главозамайвам и призовавам да гледаме трезво на нещата”, каза още Зетова.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар