Банчев за Джошуа: Световният шампион е изключителен човек, земен и много приятен – Бойни спортове

Спорт

Българският здравеняк Димитър Банчев пази световния шампион по бокс Антъни Джошуа, който ще се изправи срещу Кубрат Пулев на 28 октомври на „Милениъм Стейдиъм“ в Кардиф.

 „Искам да кажа, че ние не сме лична охрана на Джошуа. Няколко приятели основахме охранителна фирма в Лондон – Grand Security. Охраняваме стадион „Уембли“ когато има мачове, когато има концерти.

Нашенец от Калугерово охранява Джошуа

Прекалено се изписа, че едва ли не съм плътно до Джошуа. Не е точно така. Когато ни наемат, охраняваме. Но не съм лична охрана на Антъни Джошуа“, започна Димитър Банчев пред Блиц Спорт.

„Джошуа прави частни партита, на които ни наема за охрана. На последното парти аз бях плътно до него през цялата вечер. Тогава наистина му бях лична охрана. Но не искам да излиза, че си правим реклама на негов гръб. Не сме постоянна лична охрана и не сме постоянно с него. Пишеше се, че едва ли не, излезе ли от дома си и аз съм с него. Не е точно така. Просто охраняваме много събития и хора, а той е един от тях“, продължи пазарджиклията.

„Изключително впечатлени сме от Джошуа. Говорихме си в момчетата, че рядко може да се срещне толкова известен човек, който да е толкова земен. Народен човек. Седна до мен, говорихме си. Държи се изключително приятелски. Много е приятно да се общува с него. Не се държи като други – ти си ми охрана и ще правиш каквото кажа. Напротив – говори си с мен, интересува се дали всичко е наред. Уникален човек е“, завърши Банчев.


 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.