Бг. Студентка по Журналистика СНИМА П*РНО КЛИП със съвети какво искат жените! (18+)

България

Съмнителна красавица, наричаща себе си  Мис Тигрова стресна потребителите в You Tube с простотия!

В свое видео обръщение по сутиен и гащи мадамата реди умопомрачителни съвети към българските мъже.

„Мъдростите“, които ръси, са така стряскащо нелепи, че дори не могат да се опишат.

„Мис Тигрова“ е псевдоним на 28-годишната Мая Салмова от Кюстендил, която е решила да стане поредната  „Фейсбук-„сензация“ посредством съветите си към мъжете на тема „какво искат жените“, а в частност и по-конкретно какво иска Тя!

За видео обръщението си Мая се е барнала в черно сутиенче и черни бикини, претендиращи да са маркови, въпреки, че повече приличат на китайска конфекция.

В други клипове от своя You Tube канал новата интернет сензация често публикува свои голи снимки, както и фотоси на студентската си книжка, с които доказва, че учи трети курс журналистика, а освен това е и отличничка.

Мая Салмова - Мис Тигрова е студентка по журналистика, 3-ти курс!

Мая Салмова – Мис Тигрова е студентка по журналистика, 3-ти курс!

Недоумяваме как жена, която учи журналистика, има подобен нескопосан, каруцарски и циничен речник и счита за крайно необходимо да се съблича гола пред Камерите. Но действията и манталитета на чалга-поколението са необясними за малкото останали нормални хора у нас! Мая – Мис Тигрова е плода на соросоидната и чалга култура, глобализацията, псевдодемокрацията и прочие западни „ценности“, които заляха и превзеха България през последните 26 години“.

Уважаеми читатели, Мая е бъдещето!

skandalno.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар