Било е страшно! Изнасилената от Роналдо на крачка от смъртта след извратения акт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Катрин Майорга, която обвинява Кристиано Роналдо в анално изнасилване през 2009 г., е била пред самоубийство след инцидента в хотелска стая в Лас Вегас.

Това обявиха адвокатите на ищцата по делото срещу футболната звезда, които за предоставили всички искове по заведеното дело срещу португалеца и играчът на Ювентус има срок от 20 дни да отговори.

„През 2009 година моята клиентка е била в трудно положение след случилото се в хотела. Страдала е от тежка депресия, посттравматичен стрес, който включвал и мисли за самоубийство. Последните осем-девет години за нея са били много трудни“, коментира адвокатът Лесли Стовал.

По думите на юристите Майорга е имала затруднения при създаването на лични взаимоотношения с други хора и е злоупотребявала с алкохол. 34-годишната жена твърди, че тогава играчът е изпратил екип от специалисти, които да възпрепятстват наказателното преследване срещу него. За да не се разгласява случаят, тя подписала споразумение, в замяна на което взела 268 хиляди долара.

Според информациите, Кристиано Роналдо е потвърдил пред адвокатите си, че обвиняващата го в изнасилване жена няколко пъти е повторила „Не“ и „Стоп“ преди сексуалния акт. В официалната си версия обаче португалецът отрича тези твърдения и твърди, че интимните му отношения с Катрин Майорга са били по взаимно съгласие.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар