Близки на собственика на пикапа, влачил кучето: Животното е живо, подложени сме на жесток тормоз!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Близки на Николай Христов, собственик на пикапа, влачил куче по варненските улици, споделиха, че мъжът няма вина за случилото се, но семейството е подложено на жесток тормоз, включително и децата на собственика на веригата от заведения.

„Кучето е живо и здраво, не е пострадало сериозно.

Ситуацията е съвсем различна, но докато трае досъдебното производство не може да се даде гласност за обстоятелствата по случая“, коментираха те за медията ни.

От свои източници Varna24.bg научи, че пикапът с вързаното животинче на него е бил управляван от приятел на Христов, който сам се е появил в полицията и е дал показания по случая. Той е представил и кучето, за да докаже, че животното е добре.

От пресцентъра на полицията отказаха каквато и да било информация по случая, докато тече досъдебното производство, но уточниха само, че действително трябва да се разграничат собственика от водача на въпросното возило.

След шума в медиите в социалната мрежа се поде агресивна кампания против Христов, валят заплахи и клетви към него и близките му, както и призив никой да не посещава заведенията му.

varna24

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар