Блудната адреналинка Яна пак излезе на сцената!

Развлечение

Магърдич Халваджиян съжалил блудната ексадреналинка Яна и размразил отношенията си с нея.

Той простил скандала, който тя му натресе преди години, като наруши договора си с фирмата му и напусна „Господарите“ насред сезона, защото забременя и отиде да ражда. Тогава тя предизвика сътресение в предаването и колежката й Жана остана сама, спешно я замениха с друга блондинка, а медиите буквално се подпалиха от клюки.

Доста време между братята Халваджиян и Яна цареше ледено мълчание. Те не я осъдиха за нарушение на договора, но мълчаливо й затвориха всички врати към голямата сцена и то за доста години.

адреналинката яна

Сега обаче продуцентът решил да прояви човещина. Той знаел, че Яна доста си е изпатила, че съпругът й я биел, насинявал, ревнувал, че буквално стигнала дъното и едва се изхранвала след последвалия бурен развод.

Танцьорката опита да направи танцувална школа в Бургас, после в София, кълчеше кълки в различни нощни клубове, за да свързва двата края. От известно време ембаргото към голямата сцена паднало и сега Яна е в балета на „Х Фактор“, а после след предаването най-вероятно ще остане в балета на Нова тв.

Така работата й по клубовете, което е дъното на кариерата, вече е в миналото. Сега за всяко участие в „Х Фактор“ Маги ѝ давал по 150 лева.

/skandalno.net/

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар