Бойко Борисов: Стига с тези протести, ще ме изкарате диктатор!

Без категория

Премиерът Бойко Борисов призова да спрат протестите за лъвчетата и за лифтовете.

През цялото време той говореше, обърнат към съдружника на капиталеца Теодор Захов, модератор на форума на „Капитал“ в отсъствието на Иво Прокопиев.

„От сутринта се занимавам с лъвчетата.

Ще ме изкарат диктатор, от една седмица само репортажи по пет-шест минути гледам за лъвчетата.

Има някакъв шанс за тези животни, ако отидат в приемния център в Холандия“, каза Борисов това, което искат да чуят протестиращите по-късно днес зелени, еколози и грантаджии, подвели за предрешения си политически протест наивни хора, които просто обичат животните.

На местната власт, която реши да преотстъпи двете подрастващи котки на зоопарка в Пазарджик, Борисов директно й влезе с бутонките: „Някакъв инат страшен! Искаме ги тях!“, възкликна премиерът.

И пробва да успокои, че си имаме достатъчно лъвове, пет на брой, които щели да гледат децата в зоопарка – във Варна пак се размножавали, можело да им дадем тригодишния лъв Асен.

„Ако има възможност да ги закарат в Африка, ние защо да ги държим в клетка. Харчим енергия за глупости“, погледна пак към модераторите от „Капитал“ министър-председателят.

От лъвовете премина на зелените рекетьори срещу лифта на Банско, които също пробва да умилостиви с пресен пример от участието си в икономическия форум в Давос. „Гледам в Давос – на всяко баирче по 10 лифта, а ние искаме едно лифтче само“, възкликна Борисов.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар