БОМБА! Приятел на зверски убитата Виктория: Полицията знае кой е убиеца, прикрива го!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятел на убитата русенска журналистка Виктория Маринова направи доста интересно предположение за това какво се е случило в злополучната събота, която 30-годишната жена е била убита в крайдунавския град.

Мирослав Маринов сподели вижданията си в една от последните снимки на Виктория, които тя е публикувала в личния си фейсбук профил, дни преди да бъде зверски убита.

Ето какво е написал Мирослав (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Хората крият много психически заболявания, за които самите те не подозират, че ги имат, но се отключват от адреналина.

Това е човек, който е силен, защото не е оставил здрава костичка в областта на главата и. И определено е човек, който е познавала и на когото е имала доверие. Погледнала си е телефона, имала е среща, не е очаквала, че този човек има скрити психически отклонения.

Най-вероятно тайна любовна връзка, за която никой не е трябвало да разбира, стои зад всичко, щом има и скорошен развод. А може и да е мъж, който и е помагал в живота, но е бил отхвърлен, а мъжкото его не знае граници, когато е накърнено.

От любов се превръща в силна омраза със склонност към убийство на всяка цена. Знаят кой е, но го прикриват, защото го познават. А в днешно време срещу пари се фалшифицират и ДНК експертизи.

Ще има виновен за пред обществото, и ще има скрит, който ще продължава да си мисли, че всичко му е позволено. И този виновен ще бъде взет отнякъде и ще е луд. А лудите не могат да ги осъдят. Случаят приключва. Нека почива в мир, макар, че душата и няма да намери покой, знаейки, че убиецът и е на свобода, и че детенцето и ще расте без нея.

Полицията отново е заградила мястото. Интересно! Кой ли не си е свършил работата, и дали не се опитват да заменят някой доказателства за да отърват кожата на техен човек с влияние в обществото.

Определено убиецът е умен мъж, който знае какво го чака, няма съвест, и е способен на всичко за да постига целите си“.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар