Борисов е международно изолиран, дори Меркел не иска да се вижда с него…Това ли е краят?

България

Източник на bulbg им е доверил, че въпреки опитите си да се добере до среща с някой от така наречените лидери на Европа, преди Нова година Бойко Борисов получава само откази.

Интересно е че среща му е отказала дори неговата приятелка Ангела Меркел с мотива, че сега не можела да се срещне с него.

Тук трябва и да си зададем въпроса, защо Борисов търси упорито среща със силните на деня в Европа и какво се опитва да спаси.

По последна информация службите на САЩ са получили предложение от наш крупен бизнесмен и депутат да им поднесе всички схеми на Бойко Борисов и неговите правителства, както и данни за банки къде са укрити парите от огромната корупция и крадене в последните три правителства с цел да се спаси самият той от международно разследване в което е попаднал и самият той, за пране на пари, контрабандни канали за наркотици и оръжие.

Паническите опити на правителството на Бойко Борисов да омилостивят дори Русия, като пускат информации, че тръбата от Турски поток ще минава през България, също удрят на камък, защото нито една официална институция или някой от компанията „Газпром“ не потвърди факта, че има някаква договорка за трасе на газ през България, дори се стигна до парадокса Борисов, който дори пред Путин заяви, че е бил глупав до лудост, да спре „Южен Поток“ днес да се опитва да се измъкне от ситуацията, като започна да обвинява за случилото се пак някакви служебни кабинети правени и с неговото знание във времето.

Патовата ситуация в която Бойко Борисов сам се вкара в последните няколко месеца и липсата му на знания как се прави политика, явно ще сложат краят не само на управлението на Герб и Обединените патриоти, но ще сложат краят и на партиите им.

Според международни експерт анализатори за ситуацията в България към този момент, нещата отдавна са излезли от контрол, над 80% от хората не харесват управляващите и всеки ден на власт за това правителство и тези партии свяла доверието в тях с огромни проценти.

Парадокс тук е че в България, дори при тази ситуация в която над 70% от хората не припознават партиите на управляващите, те не са готови да гласуват доверие на други такива, защото всички са еднакви.

Държавата се раздира от скандали почти всеки ден свързани с висшите етажи на властта, докато улицата вече масово се бунтува за всичко за което може да се бунтува едно общество.

Всичко това определено слага краят на ерата Бойко Борисов в България, като ситуацията много напомня ситуацията в България през 1997 година, когато пак всички политици в света бяха изолирали премиерът на България, а хората излязоха на бунт на улицата.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар