Борисов за политическия проект на Слави: То на думи е лесно! – България

Главните новини

Премиерът Бойко Борисов пожела успех на политическото начинание на телевизионния водещ Слави Трифонов, като изрази съмнение относно крайната му реализация.

„Така че на думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно. Пожелавам му успех на Трифонов. Това е демокрацията“, заяви лидерът на ГЕРБ и премиер трети мандат.

Повод за коментара му стана вчерашното отворено писмо на продуцента и водещ на „Шоуто на Слави“ до медиите, че започва да търси „морални и талантливи българи“, които могат да управляват България.

Борисов обаче е скептичен относно успеха и предупреди за трудностите пред начинанието.

„Аз винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия и тогава става ясно колко трудно става. Защото ако е голяма партията, примерно в ГEРБ има само 1200-1300 човека общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, зам.-областни управители, кметове, зам.-кметове“, каза премиерът.

„От чужбина ли ще ги докараш, от къде ще ги събереш? Един да те издъни, един, месеци наред се обясняваш. И казват: това е управлението на ГЕРБ, един от хилядите“, обърна се задочно Борисов към Трифонов, с който отдавна са във война.
 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар