БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА С ГАВРИТЕ СИ НАД НАС!

Без категория

Нова говра на Борисов&Шайката, за да отидеш на лекар не трябва да имаш задължения към държавата и общината.

Въпреки твърденията на управляващите по медиите, че България просперира, а парите се изливат като реки от чуждестранните инвеститори в България, контрабандата е почти нулева, а бюджета се изпълнява с ударни темпове, то нещата явно не са точно така.

Новата лудост обхванала управляващата хунта и манията им да събират пари от народа е решението, което са обсъждали в министерски съвет по предложение на здравният министър, а именно, че когато искате да посетите държавна или общинска болница, вече освен за здравните си осигуровки, ще бъдете проверяван дали имате задължения към КАТ, НАП, НОИ и общината в която живеете.

По друг начин казано, ако дължите глоба примерно от 20 лева, а сте забравили да я платите, то за да ви приемат вече дори в Спешно отделение, независимо дали умирате от болка в този момент, то първо ще трябва да си платите, като за целта в болниците, вече щяло да има пост терминали.

Идеята е обсъждана и за колите на спешна помощ, да не ходят на адреси на длъжници, като вече на телефон 112 щели да искат ЕГН то на човека нуждаещ се от помощ и преди да бъде изпратена кола, щял да бъде проверяван.

Според предложението на здравният министър така държавата щяла да спести милиони и да повиши събираемостта в пъти на пари за бюджета.

Министърът се е аргументирал, че това е като прегледа при автомобилите и там ако не представиш бележка , че си си платил данък автомобил не можеш да минеш преглед. С нововъдението министъра на Герб бил сигурен, че нещата в здравеопазването щели да се оправят за шест месеца, а длъжниците в бюджета да намалеят в пъти.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар