ВАЖНО! БОЕЦ заедно с други граждански сдружения и непримирими граждани излизат пред съдебните палати в страната и столицата в знак на солидарнсот и подкрепа за независимите български магистрати.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 11.12 – вторник, от 12.00ч., БОЕЦ заедно с други граждански сдружения и непримирими граждани излизаме пред съдебните палати в страната и столицата в знак на солидарнсот и подкрепа за независимите български магистрати.

„НЕЗАВИСИМ СЪД – СВОБОДНА ДЪРЖАВА“

Повода е, непрестанните удари и репресии над Лозан Панов, Методи Лалов, Бойко Аатанасов, Калин Калпакчиев и др., изправили се срещу чугуненото мнозинство на мафията във ВСС и прокуратурата и бранещи независимостта на съдебната система.

Мафията се опитва да смачка последните оцелели в системата независими магистрати и затова е важно гражданите да завявим своята подкрепа за тях. Битката за справедливост е наша обща битка и всяко посегателство срещу тях е посегателство срещу нас.

Призоваваме всички граждани запазили чувството си справедливост и стремежа си към свобода да се включат. Изилизаме навсякъде с ЧЕРНИ ЧАДЪРИ, като символ на чадъра разпънат от прокуратурата над мафията и символ на „Българският чадър“, на убийството на гражданското инакомислие от диктатурата!

Градовете заявили участие в акцията до момента са – Стара Загора, Видин, София, Казанлък, Монтана, Русе, Сливен. Очакваме подкрепа и включване и от други градове. СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

БОЕЦ, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар