ВАЖНО! БУНТОВНИТЕ КОМИТЕТИ ПУСНАХА СЪБИТИЕ ЗА ДАТАТА 12.12. ПРЕД ПАРЛАМЕНТА В СОФИЯ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бунтовните комитети от над 45 града в цяла България се обединиха за датата 12.12.2018 година да влязат в София след 12:00 часа.

Според събитието, което беше публикувано от страницата „Бунтовна България“ искането на протестиращите ще е само едно Оставка на всички!

Като се посочва, че е желателно всички да си носят жълти жилетки, защото нещата пред парламента се очаквало да се развият както в Париж.
Вчера стана ясно и посланието на Бунтовните комитети към властта, че това което се случва във Франция, може да се случи и в София, ако цялото правителство продължава да се ослушва и да не подава оставка.

Във връзка със събитието публикувано във социалната мрежа, ние от „Хак Нюз“ получихме и текст, който публикуваме без редакторска намеса:

„Скъпи сънародници, братя и сестри Българи.

Дойде часа на истината и онова, което искахте отдавна обединението на народа се случи, за една по – добра България. България, която няма да е на партиите и партийните шамани, а на хората. Днес демокрацията в България пак е мираж, а нашите управници ни доят като дойни крави, както с преки така и с косвени данъци.

Обяснения от типа така е в Европа, са само условности с които едни крадци и грабители на народа на България вече повече от 10 години на власт ни лъжат и грабят всеки ден, защото в Европа ако не знаят, то ние сме напълно наясно, че цените ни отдавна са европейски, но доходите ни са по зле и от Африка.

Слушаме всеки ден, как просперираме, но се оказва, че просперират само онези, които са близко до властта на Герб останалите просто оцеляват. Естествено може и да не правите нищо и на 12.12 след 12:00 часа и пак да си останете пред телевизорите и телефоните и да чакате пак някой друг да свърши вашата работа, да вашето търпение сега може да е повече от онова на онези, които ще излезем да свалим всички от власт, но надали ще е такова след месец или два, когато ви дойдат сметките от топлофикация, енергийните разпределителни дружества и ВИК, защото скъпи сънародници, онези в Парламента не пишат закони и правила за нас, те пишат законите за онези които им плащат, които им дават под масата и за онези, които им плащат предизборните кампании. Да наясно сме, че надали четете нещо ново, но новото е че всичко това може да се промени, защото днес ако се вълнувате какво ще правим след като свалим всичките и кой щял да дойде, явно не се вълнувате от това какво ще правят вашите деца в България след десет години.

Защото, ако се вълнувате днес, какво щяло да бъде утре, значи не се вълнувате какво и как ще е за децата ви след време, всеки един българин в България иска да има и трябва да се бори за по – добър живот, защото това е божие право, което всеки трябва да упражни, явно вече само и единствено на улицата. Всеки ден четем и слушаме, че Бунтът нямал лице или лица, но явно забравяме Факта, че и до днес нямаме ясен образ на дякона на свободата ни Васил Иванов Кунчев – Левски, защото той не е имал лице за врага и поробителя на България – Турция, но е имал идея как днес да бъдем Свободни. Свободни в една чиста и свята република, която днес пак е поробена само, че от онези в партийните централи и ако си мислите, че не сте роби, попитайте децата си зад граница, майките си зад граница, бащите си зад граница, колко струва техният труд там, и после се замислете колко струва вашият труд тук.

Роби сме, роби на една порочна партийна система, която система не иска да има свободни хора в България и тази система трябва да бъде променена, не защото ние от Бунтовните комитети сме решили така, а защото всички ние хората в България, ако не променим нещата сме заплашени да изчезнем като нация. Нация с най – малко 1400 години история, нация която е доказала през вековете, че не изчезва, нация която не се е предавала пред трудности, нация преживяла две национални катастрофи от които е излизала с високо вдигната глава. Днес сме пред прага на трета такава и няма нужда да я преживяваме, когато можем да я предотвратим всички заедно, като се съберем на 12.12 пред Парламента и действаме като един. Бунтът Продължава, а на онези, които днес ще ни напишат пак, ама каква е Алтернативата за България и с кой ще сменим сегашните, днес сме длъжни да отговорим, че Алтернативата е да се оттървем най – напред от сегашните и после всички заедно да си построим държавата с други правила в които няма да има по, по най, няма да има наши и ваши и най – вече няма да има защитени от закона депутати, министри и всякакви държавни служители, които всъщност са само едни членове на управляващи партии. След 12.12. – България може да бъде за пример на всички в целият свят, но първо трябва да повярваме в себе си, след това на човека до нас и най – вече да дарим по една капка доверие, че всички ние като народ вече можем да направим онова, което години наред ни диктуват сърцата. Време е и нека Бог бъде с нас! За България!“

Голямото събитие в София пред Парламента! Вижте тук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар