Валентин Радев загадъчно: Има скрити факти за убийството на Виктория, аз ги знам, но не мога да ги кажа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има още скрити от обществото факти около убийството на Виктория Маринова, заяви бившият вътрешен министър Валентин Радев, сега редови депутат на ГЕРБ.

„Всички факти не са ясни на обществото – аз знам нещо, което не мога да кажа“, заяви загадъчно Радев.

„Прокуратурата обаче е господар на досъдебното производство. Ако всички знаеха тези факти, щяха да кажат: „Браво на МВР“.

Въпросът е обаче да стигнем до престъпника и той да бъде осъден. Аз казвам какво е направило МВР“, коментира Радев.

Той даде примери с добрата работа на полицаите, като посочи присъдите за членове на престъпните банди „Килърите“ и „Наглите“, които са вкарани в затвора още по времето на кабинета „Борисов“ 1, както и справянето с битовата престъпност и изпратените над 1000 полицаи в различни населени места. По думите му полицаите работят денонощно, по цял ден с контингента, с хора, които са престъпници.

„Трябва да бъдат по-обрани, когато ги нападаме. Не трябва да очакваме, че МВР ще реши всички проблеми в държавата. Всички трябва да внимаваме какво правим, не са само полицаите панацеята“, каза в заключение Валентин Радев. По повод критиките от външни политици за убийството на Виктория Маринова, Радев коментира, че познава всички външни министри от ЕС и знае какво е състоянието с престъпността в отделните държави членки. „Нека да бъдат обективни и да не подминават фактите. Никой, например, не вярваше, че ще пазим границата, докато не дойдоха и не видяха лично, че това е така“, заяви той.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар