Валентин Радев изперка: Справяме се отлично! Пелов щял да избяга още 2017 г., ако не бил СИГНАЛЪТ на МВР!

Без категория

Не знаем как ви се струва на вас, но да избягат двама затворници-рецидивисти от Софийския затвор, а управляващите да ръсят глупости една след друга – за нас това е краят!

След Цачева, която назначава нов шеф на затвора, но не знае кой е и как се казва, сега Валентин Радев се опитва да си придаде важност и да каже, че представяте ли си, СИГНАЛЪТ на МВР от миналата година е свършил… „работа“.

Пълен смях, тотален резил, подигравка с реално мислещите! Радев вероятно взима обществото за малоумно, тъй като да се изтъпаниш в национален ефир и да кажеш, че щял да избяга още миналата година, ако не бил „великия“ сигнал, това е повече от основателно да си подадеш оставката.

Тя би била удачна и на фона на продължаващото НИЩО за двамата затворници. Три дни няма и следа от тях, а и не се надявайте да ги хванат. Над 500 издирвани лица не е ясно къде са и никога няма да стане…

“Пелов може би е щял да избяга миналата година, ако не бяхме подали сигнал. Бягството му може би е било предотвратено миналата година”. И какво от това, бе, Радев!?!?!?

Това говори що за „стока“ сте и в МВР и в системата на затворите. Не избяга 2017, избяга обаче 2018г. Няма какво повече да се каже, освен, че сте…

“Дали сме съответната информация на затвора и те може би са предотвратили бягството му миналата година. Може би иначе е щял да избяга тогава”, заяви той. А защо не го предотвратихте сега!? Това е въпросът!

„Надяваме се, че не са успели да избягат зад граница.“ Надявайте си се…

И завършваме с това, което каза Радев и тотално може да ви УБИЕ. “Няма да си давам оценка дали се справяме добре. Оценката я дават нашите партньори.

Според тях се справяме повече от добре, да не кажа отлично”, посочи той в отговор на въпрос за бягството на двамата затворници и преминалите без проверка наскоро група влизащи в страната пасажери на летище София.

Дъното е ударено!

Би нюз

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар