Великия Христо Стоичков: Предателите са много, това е голямата ми болка

България
Няма как да простя на хора, които много години са били до мен и после са ме предали.

Болката от предателството остава. Когато си толкова близък с някой, кажи-речи потта е една и съща, фланелките ни са били мокри и сме играли…и има трети или четвърти човек, който се намесва, там не прощавам.

Това е голямата ми болка.

Така Христо Стоичков коментира отношенията му с Любослав Пенев и Борислав Михайлов.

Тъжно ми е, тупти ми сърцето, че станаха тези неща. Аз съм си аз. Няма да ми тръгнат сълзите, напротив, ще го преодолея , Това каза още Стоичков, представяйки книгата си „Христо Стоичков. Историята”.

 

Понякога ме е спасявала маската. Като футболист съм слагал маската, като треньор. Искам да побеждавам постоянно. Аз трябва да съм си аз. Но моите колегите винаги са били с мен. Маската е била, за да съм такъв, какъвто съм. Много пъти е била, защото не искам да ме безпокоят, допълни Камата пред Нова телевизия.

 

За книгата той каза: Вътре в книгата няма нещо задкулисно. Всичко е едно към едно с това, което съм преживял. Аз казвам това, което е на сърцето ми. Понякога съм грешил, признава Стоичков. Той сподели, че иска тази книга да остане в съзнанието на младите хора. Според него много хора не го познават извън терена, като човек.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар