Верея може да се разпадне днес? – БГ Футбол

Спорт

Тежки мигове може да настъпят за Верея днес. Търпението на треньор и футболисти очевидно се изчерпва. Верея е големият хит на първенството, като под ръководството на Илиан Илиев старозагорци се представят повече от впечатляващо. Последната им победа бе в събота с обрат срещу Дунав, но след нея отново основната тема не бе играта на отбора, а се говореше само за пари и проблеми.

“Ние за пари няма да говорим, утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим. Така не може да продължава. Като има проблем се опитваш да го разрешиш, а не да му обръщаш гръб”, заяви Илиев.
Днес действително ще има среща между шефовете и Илиев. Ако няма плащане на задълженията, а само поредни обещания, няма да е изненада, ако играчите и треньорите решат да си съберат багажа и да си тръгнат.

Както е известно, преди време самият Илиан Илиев разкри, че има клауза да си тръгне по всяко време, като само дължи едноседмично предизвестие на шефовете. Твърде вероятно е, ако проблемите продължат той да се възползва от тази опция.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар