Витоша: Благодарим ви, че всички заедно в един глас заявихме: „С теб сме, Божка!“ – БГ Футбол

Спорт

Ръководството на Витоша (Бистрица) изразява огромната си благодарност към всички онези, които се включиха в първата инициатива, част от кауза „Семейство“, която клубът стартира миналата седмица. Минути преди началото на двубоя с Пирин (Благоевград) в Бистрица тази неделя футболистите на Костадин Ангелов излязоха със специално изготвени за целта тениски в подкрепа на Божидар Върбанов.

В началото на този месец талантливият вратар от школата на клуба се подложи на тежка операция, след като му бе открит тумор в главата. На почивката между двете полувремена фланелките бяха продадени на символична цена от 20 лева, като събраната сума от 292 лева ще бъде дарена на родителите на Божката.
Витоша (Бистрица) - Пирин (Благоевград) Ето и официалното обръщение на клуба без редакторска намеса:

Във филма „Животът е прекрасен“ се казва: „И не забравяй, Джордж, никой не може да се провали, когато има до себе си приятели!“ Тази неделя ние не се провалихме! И на терена, и на трибуните! Защото момчетата показаха непримирим дух и с малко повече късмет можеха да стигнат и до трите точки при домакинството си на Пирин.

А благодарение на Вас, нашите приятели по трибуните, всичките 11 тениски с личния подпис и посвещение на всеки един от титулярите в двубоя с “орлетата” се продадоха още преди началото на втората част. Събраната сума, която ще бъде дарена на талантливия вратар от школата на Витоша Божидар Върбанов, възлиза на 292 лева.

Благодарим на всички, които се включиха и си купиха тениска или просто дариха сума за каузата, включително и на няколкото души от Благоевград, които надмогнаха фенските си пристрастия и също оставиха нещо от себе си. Радваме се, че всички заедно в един глас заявихме: „С теб сме, Божка!“

Благодарим Ви, че заедно с Вас започнахме повече от успешно кауза „Семейство“.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар