Втори опит за убийство на Корнелия, пак „катастрофа“, този път дори не дошла полицията!

БСП, България, Корнелия Нинова
Лидерът на БСП Корнелия Нинова пак е участвала в катастрофа. Инцидентът е станал на ул. „Княз Борис“. Колата, в която е пътувала Нинова е била ударена от такси, научи БЛИЦ.
Червената лидерка не е пострадала. Ударът е бил в страничната част на Шкодата, в която се е возила. В момента е на преглед при лекар. Контактна е и в съзнание.
Припомняме, че това е втори пътен инцидент с нея в рамките на 2 месеца. При предишния колата на Нинова бе ударена отзад отново в центъра на София. Тогава тя получи мозъчно сътресение от камшичния удар. Лекарите й сложиха шина на врата, която тя носи в продължение на 2 седмици. На „Позитано“ 20 са сериозно притеснени от зачестилите пътни инциденти със соцлидерката и смятат, че те не са случайни.
Шофьорът на шкодата, с която катастрофира червената лидерка Корнелия Нинова и водачът на таксито, блъснал колата й, не са викали екип на „Пътна полиция”.
Двамата водачи са уредили формалностите с двустранни протоколи, информира БНР. Това е много съмнителен момент, защото при важни случаи, какъвто е определено инцидент с участието на депутат и лидер на опозицията, би следвало да се извика КАТ. Това навежда на мисълта, че шофьорите, вкл. този на Корнелия, са участвали в заговора. Т.е. жената, която иска да изгони Бойко Борисов от властта, трябва внимателно да огледа обкръжението си.
Припомняме също, че в БСП се готви преврат и част от олигарсите искат партията да пристане на ГЕРБ. Това не може да стане, докато Корнелия е на власт, защото тя има 91% поддържка в местните структури и няма кой да я конкурира за лидерството. Но ако я убият, лесно ще прокарат удобен заместник и ще приемат сребърниците на Мутрата…
Източник: Gudelnews

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “Втори опит за убийство на Корнелия, пак „катастрофа“, този път дори не дошла полицията!

Вашият коментар