Галчев: Срещу Левски бяхме ощетени, както и в почти всички други мачове – БГ Футбол

Спорт

Капитанът на Септември Борис Галчев заяви след загубата с 1:4 от Лудогорец, че в такива мачове младите му съотборници ще израстват. Халфът се оплака, че в мача с Левски и в почти всички мачове неговият тим е бил ощетен от съдиите.

„Като цяло първото полувреме беше най-хубавото за нас в този мач. И Лудогорец не очакваше така да играем, стояхме много близо в линиите, успяхме да поведем. Но втората част, като правиш грешки с такъв отбор, виждате какво се случва.

С наши грешки паднахме, но така се израства. Заставаме плътно зад тези млади момчета. Така ще растат, ако бяхме победили щеше да е голяма изненада. Все пак падаме от хегемона в последните години“, заяви Галчев.

„Спечелихме опит от тоя мач, имаше седем момчета, които не са играли в елита. Тук като сбъркаш, никой не ти прощава. Срещу Левски бяхме ощетени, както и в почти всички мачове. Тежи ни, че нямаме стадион. Ако имахме една публика, при 1:0 този мач нямаше да го изгубим.

Септември трябва да играе в Красна поляна, там му е мястото. Там има стари септемврийци, които с радост ще идват на мач. Ако на Румен Чандъров му се гласува доверие, ще направи хубав стадион, но не смея да говоря, не са ми ясни нещата със стадиона“, добави сърцатият полузащтник.

 

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар