Герберски медии ръсят фалшиви новини. Очакваме заглавия като “Радев с помощта на спецчасти от Москва сваля Борисов”

ГЕРБ
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чета заглавия в проправителствени уеб медии и се чудя дали в тези медии работят хора, които са наред с всичкия си или такива, които редовно не си пият хапчетата.

Във флагмана на герберската простащина ПИК четем: „СТАВА СТРАШНО! Протестъри признаха: В неделя ще поискат Румен Радев да въведе извънредно положение…“

В новопръкнал се герберски пасквил NEWSBUL четем още по-страховито заглавие: „Платени автобуси от Турция дойдоха в България за протеста утре! Опозицията иска кръв със страховити агитки и автобуси от страната“, а на съчинението под него биха завидели най-големите автори на криминални и фантастични романи взети заедно.

Явно правителството на Борисов и ГЕРБ ги тресе яко страх, след като прибягват към такива идиотски простотии в придворните си пасквил медии.

Всъщност, с подобни медийни вливания на плашещи простотии, използват протестите като оръжие срещу президента Радев и срещу лидера на БСП Корнелия Нинова.

Като се има предвид, че дебилите ГЕРБ са 99,99% е гарантирано, че ще се вържат на подобни малоумия, родени от болните мозъци на герберската централа.

Очакваме днес и заглавия „Руската армия на кораби идва в подкрепа на протестиращите против Борисов“, „Радев, с подкрепата на спецчасти от Москва сваля Борисов от власт“

Няма да се учудим да видим и подобни дивотии. Честно.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар