ГЕРБ и ДПС една коалиция с десет годишен мандат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България вече десет години управляват Герб, но всъщност единственият им коалиционен парньор в грабежа се казва ДПС.

Няма огромен много милионен проек в който фирми от обръча на ДПС да не участват, няма прокуратура или министерство в което да няма кадри на ДПС и доверени лица на Доган. От друга страна пък верните на Делян Пеевски в МВР и ДАНС всеки ден стават все повече и повече, но това не пречи на някои хора от политиката в България да ни обясняват всеки ден, че това не е вярно и е фалшива новина.

Всъщност преди десет години Бойко Борисов дойде на власт именно, защото обещаваше, че ще вземе таблата с държавните порции от Доган, но се оказа, че не само че не я взе, напротив започна да разнася таблата заедно с него. Иначе за пред Европа, когато Ахмед Доган реши, коалиционният партньор на Герб се казва или Реферматори или Обединени идиоти, но това е само за пред Европа, защото нито Реформаторите, нито Патриотите участват в разпределението и усвояването на обществените поръчки. Няма значение, че хора като Валери Симеонов се натискат да получат нещо от таблата с порциите, за тях няма защото ДПС и Герб са онези коалиционни партньори, които реално ограбват България. А на Валери и другите около таблата се подхвърлят огризки и трохички, за да не надават много вой като гладни чакали.

Иначе след десет години на обещания как някой щял да бъде разследван и вкаран в затвора, няма как Бойко Борисов да ни
обясни участието на десетки фирми на ДПС в разпределението на порциите и днес. Фирми, които всеки ден „усвояват“ милиони левове от хазната и от еврофондовете. Но всъщност ако не помните магистрала „Хемус“ беше спряна, защото фирми на Пеевски бяха спечелили строежа е една година след това пак фирми на Пеевски я строят, но както знаем, нещата в България трябва да се потулят, когато има напрежение, после пак всичко започва по старому…

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар