ГЕРБ оцеляха на вота на недоверие с подла измама

Без категория

Порочната практика бе уж изкоренена още в миналия парламент, но явно всичко е било пак само да се замажат очите на драгия избирател. Депутатите разчитат на факта, че малцина гледат парламентарния контрол по телевизията и едва ли някой би забелязал шашмата.

На вчерашния вот на недоверие, внесен от БСП по тема „Корупция“, регистрираните депутати в залата бяха едва 158. Докато гласувалите – 234. Ясно е, че за да се случи подобна диспропорция, е имало масирано гласуване с чужди карти.

Най- фрапиращо на вота беше позорното дезертьорство на Бойко Борисов, който не се появи в залата и през втория ден на вота на недоверие. Вчера той разигра жалък цирк- единственото, което умее! Явно посъветван от пиарите си да не се вясва в парламента в деня-Х, той беше запълнил плътно графика си с всевъзможни срещи с чуждестранни дипломати. Именно в деня, в който трябваше да отговаря пред народа за корупционните скандали, в които е потънало до шия неговото управление.

В крещящото отсъствие на шефа си, депутати от ГЕРБ – повечето от които са бивши и настоящи клиенти на прокуратурата, като Цветан Цветанов, Делян Добрев и Лъчезар Иванов, теглиха от трибуната пламенни речи как Бойко Борисов най- много се борил срещу корупцията. И все пак именно на Томислав Дончев се падна „честта“ да изръси най- върховната глупост, която някога е огласяла парламентарна зала. В пълен амок Дончев заяви, че било опасно да се клати Капитана Борисов, защото можело да потъне цялата Лодка – България!

Чрез подобни подли схеми, ГЕРБ са окупирали властта в страната вече почти 10 години. Ако не беше кохортата им от местни феодали, чрез които грубо да фалшифицират и манипулират изборите, Бойко и ГЕРБ отдавна да са в тоалетната на история.

Но не се лъжете – проблемът не е в избирателната система! Нито в начина на управление – парламентарна или президентска република!

Проблемът е, че сме колония на САЩ и Европейския съюз! И докато сме такива, ще ни управлява марионетката, която те посочат. И тази марионетка ще остане на власт пак докогато те решат. В конкретния случай са решили това да е Бойко Борисов. Банкянският и шайката му имат карт бланш да крадат и вършат всякакви мизерии, за да се задържат на власт… за да изпълняват безропотно геополитическите поръчки на западните си господари. В замяна на това на ГЕРБ им е позволено най- безочливо да грабят и да се гаврят с народа си… стига да са послушни пред шефовете от САЩ и Брюксел.

На западните бюрократи не им пука дали българският народ тъне в потресаваща мизерия. Дали гладува, дали студува, дали е здрав и дали е неграмотен. Нямат намерение да вложат и стотинка за подобряване на нашето благосъстояние. Защото ги интересуваме само като територия. На която предпочитат да няма българи… заради братската ни генетична и културна връзка с Русия.

ЗАЩОТО КРЪВТА, ВОДА НЕ СТАВА! И сега въпросът е само един – ще продължи ли да стои българинът като скот в брюкселската скотобойната, очаквайки предварително разчертаната си национална, духовна и физическа смърт… или ще се вдигне на РЕВОЛЮЦИЯ!?! За достойнството на Майка България и нейния горд народ. За да ни има! Защото ние все още сме тук!

Източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар