Г-н Цацаров, какво стана с Митьо Очите, нали скоро щяхме да си го прибираме от Турция?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато главният прокурор си позволява да лъже публично в една държава, хората в нея трябва да си задават само един въпрос:

– Това държава ли е?

Припомняме, че Димитър Желязков по познат като Митьо Очите беше задържан преди няколко месеца в Турция и за да не сме голословни, искаме да припомним първо твърденията на говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова веднага след ареста му, че Димитър Желязков щял да ни бъде предаден до 30 дни.

Послед дните станаха 60. Само че и това не се случи и когато се вдигна медииен шум около факта, че Желязков дори си се разхожда свободен из Истанбул и само вечер се прибира да приспива в затворническото общежитие се появи главният прокурор Сотир Цацаров, за да ни обясни, че съвсем скоро Димитър Желязков щял да бъде предаден на България от Турция, е да ама пак не.

Минаха вече три седмици от последните пак лъжливи изказвания на Цацаров и понятието съвсем скоро уви може да се окаже пак, ами в близките месеци..

Така че господа и дами в прокуратурата, ако все още се чудите, защо никой не ви вярва, че работите и не служите само на властта, то този казус Димитър Желязков е показателен за вашите лъжи и некомпетентност.

В такава държава, където главният прокурор излиза пред националните медии и твърди нещо, което и той самият не знае дали ще се случи е добре да се замислим, тези хора изобщо за какво са сложени на такива постове и каква е целта им, освен да обслужват властта и техните приближени от така наречените бизнес кръгове.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар