Да си спомним предната бомбастика – арестуваха кметица, а в съда основният обвинител каза, че не са говорили за никакъв „подкуп“…

България

Официозните медии може и да успяха да потулят случая с натопения „убиец“ на Виктория Маринова, но из социалните мрежи все още е пълен скандал.

Почти всичко от изявленията на Бойко, Маринов и Цацаров бе разнищено и основните фундаменти на обвинението изглеждат вече идиотски, твърдят професионални адвокати.

На първо място, така нареченото „ДНК“ доказателство, реално не може да съществува. Дори по жертвата да е открито чуждо ДНК, то „убиецът“ е в чужбина и няма как да е взета насрещната проба.

Няма и достатъчно време да се проверят двете. А човек, представил се като „ченге“ обяви, че ние изобщо нямаме лаборатория за ДНК и пращаме пробите в чужбина. Т.е. вероятността за 2-3 дни да се намери ДНК-съвпадение е доста ниска.

Теоретично е възможно да е взето ДНК от някаква вещ на обвинения в дома му – например четка за зъби.

Но това не е толкова надеждно доказателство, и не може да се говори за 100%, на толкова ранен етап.

Остава и въпросът с времето за обработка на ДНК-то.

Друга абсолютна лъжа на властта е, че обвиненият е тренирал бокс. И трите бокс-клуба в града го отрекоха. Т.е. той не е тренирал бокс.

Разбира се, всеки може да се раздуе, че е тренирал сам при домашни условия, но то с подобна логика могат да обявят, че е тренирал и кунг-фу. Очевидно я няма професионалната подготовка, с която се внушава, че той е опитен бияч, който с лекота ще нокаутира видимо по-силна от него жена.

И третата глупост, която издиша, е че са намерени вещи и дрехи на жертвата в дома на убиеца. Като оставим настрана въпроса кой идиот ще направи подобно нещо – да носи улики в дома си, дори като пренебрегнем това, то имаме записа на камерите. Предоставен от МВР. На него се вижда бягащ човек, който не носи нито вещи, нито нечии чужди дрехи! А и ако логично той си е свършил работата и бяга, тогава дори първосигнален примитивен субект, просто ще захвърли всичко друго.

Но „изведнъж“ някакви дрехи се появиха в къщата в гетото. Която не се заключва и всеки може да влезе и да подхвърли каквото си иска. Особено като е празна.

След всичко това остава въпросът и с времето. Между 12 ч. когато според приятели, Виктория е видяна съвсем жива от тях, и 12:11 минути, когато убиецът „бяга“ пред камерите, това са 11 минути. В тях са влезли съпротивата преди изнасилването, а после и 1 част „изнасилване и гавра“, и после и убийството. Е, как в 1 минути влиза 1 час? Да не би да сме сменили времето вече?

И най-сетне – никой не отговаря за пътуването до Германия. Дори с кола става дума за поне 20 часа непрекъснато каране. Без почивка. Дали е възможно? Но по-важното е, че „убиецът“ НЯМА кола. Т.е. трябва да спира, да взима автобуси и пр. И на всичкото отгоре, трябва да сменя няколко регистрации, в рамките на 1 ден, при положение, че в Германия смяната на адресна регистрация става минимум за 2-3 дни. И то ако имаш официален договор за наем. Самият Бойко Борисов обяви, че „убиецът“ 3 пъти си е сменил адреса за 1 ден…
Но най-интересното е къде е отишъл накрая – при майка си. Е защо ще си сменя адресите, като накрая ще иде при майка си, където е най-лесно да го намерят? Очевидно тези „смени на адреси“ са напълно измислени, за да се внуши, че престъпникът се е опитвал да се крие.
Изобщо, цялата работа уникално смърди на постановка.
Нека си спомним предната постановка – публичният арест на кметицата Десислава Иванчева. Сега в съда, дори основният свидетел – Александър Ваклин, заяви че никога не е говорил с нея за подкуп. Т.е. това дело е реално потънало вече. Остава само формално да се завърши. А помните каква бомбастика беше…
Бойко, абсолютно не ти вярваме. Махай се от тази страна, народът те мрази, за твое добро, се махни.
До 7 дни ще има нова супер истерия, дори ще е по нещо далеч по-дребно от убийство. Бойко, ти си прозрачен и ясен, и ти си причината за всички тези истерии. Народът не те иска, и затова непрекъснато изригват скандали. Те са начинът народът да ти каже да се махаш…

Добри Божилов
11.10.2018

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар