Да си спомним предната бомбастика – арестуваха кметица, а в съда основният обвинител каза, че не са говорили за никакъв „подкуп“…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Официозните медии може и да успяха да потулят случая с натопения „убиец“ на Виктория Маринова, но из социалните мрежи все още е пълен скандал.

Почти всичко от изявленията на Бойко, Маринов и Цацаров бе разнищено и основните фундаменти на обвинението изглеждат вече идиотски, твърдят професионални адвокати.

На първо място, така нареченото „ДНК“ доказателство, реално не може да съществува. Дори по жертвата да е открито чуждо ДНК, то „убиецът“ е в чужбина и няма как да е взета насрещната проба.

Няма и достатъчно време да се проверят двете. А човек, представил се като „ченге“ обяви, че ние изобщо нямаме лаборатория за ДНК и пращаме пробите в чужбина. Т.е. вероятността за 2-3 дни да се намери ДНК-съвпадение е доста ниска.

Теоретично е възможно да е взето ДНК от някаква вещ на обвинения в дома му – например четка за зъби.

Но това не е толкова надеждно доказателство, и не може да се говори за 100%, на толкова ранен етап.

Остава и въпросът с времето за обработка на ДНК-то.

Друга абсолютна лъжа на властта е, че обвиненият е тренирал бокс. И трите бокс-клуба в града го отрекоха. Т.е. той не е тренирал бокс.

Разбира се, всеки може да се раздуе, че е тренирал сам при домашни условия, но то с подобна логика могат да обявят, че е тренирал и кунг-фу. Очевидно я няма професионалната подготовка, с която се внушава, че той е опитен бияч, който с лекота ще нокаутира видимо по-силна от него жена.

И третата глупост, която издиша, е че са намерени вещи и дрехи на жертвата в дома на убиеца. Като оставим настрана въпроса кой идиот ще направи подобно нещо – да носи улики в дома си, дори като пренебрегнем това, то имаме записа на камерите. Предоставен от МВР. На него се вижда бягащ човек, който не носи нито вещи, нито нечии чужди дрехи! А и ако логично той си е свършил работата и бяга, тогава дори първосигнален примитивен субект, просто ще захвърли всичко друго.

Но „изведнъж“ някакви дрехи се появиха в къщата в гетото. Която не се заключва и всеки може да влезе и да подхвърли каквото си иска. Особено като е празна.

След всичко това остава въпросът и с времето. Между 12 ч. когато според приятели, Виктория е видяна съвсем жива от тях, и 12:11 минути, когато убиецът „бяга“ пред камерите, това са 11 минути. В тях са влезли съпротивата преди изнасилването, а после и 1 част „изнасилване и гавра“, и после и убийството. Е, как в 1 минути влиза 1 час? Да не би да сме сменили времето вече?

И най-сетне – никой не отговаря за пътуването до Германия. Дори с кола става дума за поне 20 часа непрекъснато каране. Без почивка. Дали е възможно? Но по-важното е, че „убиецът“ НЯМА кола. Т.е. трябва да спира, да взима автобуси и пр. И на всичкото отгоре, трябва да сменя няколко регистрации, в рамките на 1 ден, при положение, че в Германия смяната на адресна регистрация става минимум за 2-3 дни. И то ако имаш официален договор за наем. Самият Бойко Борисов обяви, че „убиецът“ 3 пъти си е сменил адреса за 1 ден…
Но най-интересното е къде е отишъл накрая – при майка си. Е защо ще си сменя адресите, като накрая ще иде при майка си, където е най-лесно да го намерят? Очевидно тези „смени на адреси“ са напълно измислени, за да се внуши, че престъпникът се е опитвал да се крие.
Изобщо, цялата работа уникално смърди на постановка.
Нека си спомним предната постановка – публичният арест на кметицата Десислава Иванчева. Сега в съда, дори основният свидетел – Александър Ваклин, заяви че никога не е говорил с нея за подкуп. Т.е. това дело е реално потънало вече. Остава само формално да се завърши. А помните каква бомбастика беше…
Бойко, абсолютно не ти вярваме. Махай се от тази страна, народът те мрази, за твое добро, се махни.
До 7 дни ще има нова супер истерия, дори ще е по нещо далеч по-дребно от убийство. Бойко, ти си прозрачен и ясен, и ти си причината за всички тези истерии. Народът не те иска, и затова непрекъснато изригват скандали. Те са начинът народът да ти каже да се махаш…

Добри Божилов
11.10.2018

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар