Добра новина! ГЕРБ си отива! Даже Платените Социолози вече признават, че Мафията на Борисов ГУБИ ИЗБОРИТЕ!

България, Главните новини, Парламентарни избори, Политика

Ако изборите бяха днес, „БСП за България” щяха да вземат 26 % от гласовете срещу 24 % за ГЕРБ.

Това плахо огласиха от агенция АФИС по Би Ти Ви.

За пръв път в тази предизборна кампания социолозите се засрамиха от гигантската гербаджийска манипулация, в която участват и признаха едни 2 % преднина на БСП. Което пак си е дърта лъжа, но поне по-малка и не толкова биеща на очи. Защото според независими проучвания на общественото мнение, на тези избори левицата ще бие ГЕРБ с поне 10 % разлика. И ние от Informiran.net предричаме, че с приближаването към сакралвана дата 26 март, социолозите все повече ще вдигат процентната преднина на БСП. За да не им се налага после да влизат в обснителен режим, а народът тотално да спре да им вярва.

Но да се върнем на социологическото проучване на агенция „АФИС“. Според него подкрепата за Обединените патриоти е паднала на  7,2 %, а след  тях са ДПС с 5,7 %. Прехвалената ВОЛЯ на Веселин Марешки и Реформаторите, заедно със Светльо Витков са на ръба да влязат в парламента, като Марешки е паднал на  4,3 %, а хората на Лукарски са с  3,8 %.

Избирателите харесват повече програмата на БСП в сферата на здравеопазването, образованието  правата на наемните работници и борбата с безработицата.

Освен това подкрепят увеличението на пенсиите и безлихвените жилищни заеми за млади семейства.

От предизборните обещания на ГЕРБ пък с най-ниско доверие се ползват заявките им за увеличение на доходите и заканите им да спрат бежанската вълна.


Социологимеското проучване на АФИС наруши омертата на агенциите да лъжат и мажат до последно в подкрепа на ГЕРБ

Малко по-късно вчера и ЕСТАТ по поръчка на Нова телевизия излезе със свое проучване. Изцяло герберските медия и агенция не си позволиха да дадат предимство на БСП, но признаха, че „силите са изравнени и червените водят с част от единия процент“.

Истината обаче я каза Иван Гарелов, който не е социолог, но добър журналист и има наблюдения върху случващото се в страната. Разликата от 2 %, която признават социолозите, всъщност е много по-голяма. Тя е 6-7 % към момента и продължава непрекъснато да се увеличава. ГЕРБ отдавна знае, че губи и е увеличила агитацията си до максимум. Борисов и ко се опитват да скрият този факт, но всички виждат какви отчаяни гербаджийски напъни текат по всички телевизии, а водачите им на листи обикалят по три града на ден, за да обещаят неизпълнимото. С което обаче не печелят, а губят.

Проучването на ГЕРБоугодната социологическа агенция ЕСТАТ

От своя страна БСП знае, че печели, затова и присъствието й в кампанията е по-ненатрапчиво. Няма го тоя отчаян и трескав щурм към медиите, няма я тази истерия.

Социолозите мълчат, или изкривяват истината, но дори те не могат да не признаят, че корумпираната колониална герберска каруца се е обърнала.

На 26 март разликата между двете партии (ГЕРБ и БСП) ще е близо 10 процента в полза на левите, казват дозина авторитетни политически наблюдатели, на които обаче нито една от спонсорираните от ГЕРБ национални телевизии не дава думата и те пишат прогнозите си във Фейсбук.

И така, 20 дни преди изборите у нас, резултатът е ясен:

Борисов си отива!

Той стигна дотам, че лицемерно заяви, че щял да направи някои политически отстъпки, за да не се стигнело до парламентарна криза. С две думи пръв капитулира и задкулисно намекна на БСП, че е готов да се коалира с тях.

Социалистите обаче са твърдо против!

А излезе ли веднъж Бай Х*й от властта, възможните му ходове са два: Единият ще е безкрайно да бламира заседанията на парламента, пак да кара депутатите си да не ходят на работа, за да проваля кворума. Докато не предивика втори извънредни избори, на които вече ще падне с много на малко.

Вторият му ход е мъжки да признае разгрома си и да стане градивна опозиция.

Само че 90 % от българите се съмняват в мъжеството му да го направи.

Затова и без да сме социолози, ще кажем – ГЕРБ ще падне, а заради нарцисизма си, Борисов ще дозакопае партията си. ГЕРБ бе създадена изкуствено за и около него и ще си замине напълно естествено заедно с него.

Но Борисов има поне две утешения:

Магнолията го чака.

Кметът на Симитли също!

Така че няма да е самотен.

Сбогом, Бойко!

Няма да ни е мъчно без теб! И гори в Ада, продажнико!

Източник: Skandalno.net

Коментари

Коментара

3 comments

Вашият коментар