Драматичен обрат за Нана ! Водещата спира битката с рака…

Здравеопазаване, Нана Гладич

Нана Гладуиш била на финалната права на битката си с рака, след като преди точно една година диагнозата ѝ бе поставена за втори път.

Тв водещата имала намерение да прекрати терапията си от началото на юли, а дотогава щяла да направи още няколко вливания на медикаменти, които се случвали през точно 21 дни, съобщава Пик.

Гладуиш все още нямала категоричен отговор на въпроса дали се е преборила завинаги с онкологичното заболяване.

Това щяла да разбере едва когато се възстановяла от последната си операция и намерела сили да излети за Израел, където и при двете ѝ боледувания екип от най-добрите световни специалисти я наблюдаваше.

Там Нана щяла да се подложи на редица изследвания, с които да провери дали се е повлияла положително от десетките литри химия, които една година организмът ѝ приел.

В момента водещата на „Съдебен спор“ не се чувствала съвсем добре, защото тежко преживяла интервенцията по премахването на яйчниците ѝ.

Била съсипана не толкова в психологически план защото отдавна знаела, че операцията е наложителна, колкото във физически.

Заради химио- и лъчетерапиите тялото ѝ било изтощено и няколко дни тв звездата останала прикована за леглото.

Във втората си битка с рака Нана загуби и повече от 10 килограма от теглото си, а отслабването се отразило сериозно на тонуса ѝ.

Именно заради това се чувствала като развалина.

„Подценявах тази операция.

Позволих си да я неглижирам. Мислех си, че отивам, влизам в болница, правят я и хуквам, но не стана точно така“, споделя Нана, до която за пореден път плътно застанали съпругът и синът ѝ, както и болната ѝ сестра Мартина.

ПИК, Петел

Припомняме, че Мартина бе диагностицирана с тумор в мозъка, който бе премахнат след тежка оперативна намеса.

Двете посещаваха заедно курсовете си по химиотерапия и в момента сестрат водещата също била добре. Когато Нана научила за състоянието ѝ, оставила своята битка на зад план и се втурнала да помага на най-близкия си човек.

После обаче шокът отшумял и двете реши да приемат ситуацията с чувство за хумор. „Дори цинично понякога си правехме майтап. Защото не знам дали е трагично, но със сигурност е комично. Просто абсурдна ситуация“, коментира Гладуиш.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар