ЕВРОПА ЗАПОЧВА ДА ПРИЗНАВА КРИМ: НЕМСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ПРИСТИГА НА ПОЛУОСТРОВА ЗА ЧЕСТВАНИЯТА НА 5-ТАТА ГОДИШНИНА

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 18 март се навършват 5 години от подписването на Договора за влизане в състава на Руската Федерация на Крим и Севастопол.

Празничните събития ще се проведат на полуострова от 15 до 18 март.

Разбира се, на тържествата посветени на историческото събитие с най-голямо нетърпение се очаква пристигането на президента на Русия Владимир Путин.

 

Денят на възсъединяването на Крим с Русия е важна дата за целият руски народ, така че в Кремъл не се съмняват, че президентът на Русия Владимир Путин ще вземе участие в тържествата по случай петата годишнина.

 

 

 

Делегация от Германия ще пристигне в Крим, за тържествата посветени на петата годишнина от историческото възсъединяване на Крим с Русия
Немската делегация ще пристигне в Крим на четиридневно посещение по повод честването на петгодишнината от обединението на красивият полуострова с Русия, каза председателят на парламентарната комисия по междунационални отношения Юрий Хемпел.

Освен от Германия, тържествата ще бъдат уважани и от представители на Франция.

 

 

 

 

 

 

 

Тържествените събития посветени на петата годишнина от референдума и възсъединяването на Крим с Русия ще се проведат в дните от 15 до 18 март.

Планират се тържествени митинги, изложби, концерти и други празнични събития на полуострова.

 

«Крим — Русия — завинаги заедно» — хиляди жители и гости на кримската столица Симферопол се включиха в тържествено шествие от паметника на «Народната опълчение на всички времена» до сградата на Държавния съвет на Крим, където започна празничен митинг в чест на петата годишнина от възсъединяването на полуострова с Русия.

 

 

 

На Всекримския референдум проведен на 16 март 2014 година абсолютно мнозинство от жителите на полуострова — повече от 95% — гласуваха за възсъединяването с Русия.
На този ден, на избирателните секции преди откриването, имаше огромни опашки.

Гласуването бе наблюдавано от представители на 23 страни.

 

 

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар