Една дръжка за микрофон от БТВ, репортер за Русе тази сутрин едва ли не искаше да убеди цяла България, че в района на зверското убийство върлува някакъв звяр…

България, Убийство Русе
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преките включвания на репортерката за Русе и региона, дръжката на микрофона на която надали някой иска да знае името от тази сутрин минаха всички граници на нормалното.

Разхождайки микрофона по крайбрежието на Дунава в Русе, репортерката успя да ни уведоми, че един знак е станал ориентир за това, къде се намира трупа, а няколко секунди след това на фона на една тухла и някакви счупени стъкла, репортерката искаше да ни убеди, че в района върлува някакъв психопат звяр.

Според нейните думи с тяхната медия се е свързал зрител, който само няколко дена по рано си бил паркирал колата на същото място, където е зверски убита Виктория Маринова и след като си е направил разходката, се е върнал до автомобила си, който бил с разбито предно стъкло?! Не стана ясно с тухлата, която показаха в ефир ли е разбито стъклото или с нещо друго, но внушенията на дръжката на микрофона за звяр в района, започнаха да стават вече несериозни. На фона на твърденията на министъра на МВР, че извършител може да е някой психично болен от заведението наблизо и внушенията на дръжката на микрофона на БТВ, сега трябва да очакваме и задържан, който разбива стъкла на автомобили за удоволствие, и убива хора ей така, защото няма какво да прави.

Нито дума в ефирът на БТВ цяла сутрин, че последното и единствено предаване на Виктория Маринова като разследващ журналист е за аферата „Джи Пи Груп“, че е направила цяло предаване със задържаните за разследване срещу „Джи Пи Груп“ Димитър Стоянов и Атила Биру. Само леки подмятания, че е правила частични разследвания срещу корупцията, но те така и не са видяли бял свят, защото неизвестен извършител е отнел живота и. От дръжката на микрофона на БТВ в Русе не разбрахме, защо и от полицията все още нямат задържани, след като вчера Бойко Борисов надлъж и нашир пред всички медии твърдеше, че имало достатъчно ДНК материал от убиеца и той бил сигурен, че ще бъде задържан.

Нито дума за упадъка и неподдържането на района по крайбрежието на река Дунав в Русе, град който само до преди 100 години е наричан Виена на Балканите, град който не помни такова зверство, град който трябва да бъде омерзен от всичко, което именно такива дръжки за микрофони като тези на БТВ се опитват да им вменяват всеки ден, че проблеми няма, някакви зверове от психиатрични клиники бродят по улиците и парковете на града, докато той се развива по европейски, защото се управлява правилно. Няма значение, че в Русе отдавна всичко е излязло от контрол, а едни хора за пореден път ще се опитат да замажат положението. Най – интересно е че дори от TVN – Русе засега отказват да кажат по какво е работила тяхната колежка, защото или не знаят или това ще се окаже основният мотив за зверското и убийство прикрито с изнасилване и грабеж.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар