ЕКСКЛУЗИВНО! Бившият мъж на Виктория: Сигурен съм, че бях заподозрян

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория Маринова и собственик на телевизията, в която е работила тя, говори пред камера за първи път след убийството.

„Да, бях разпитван. Дори в даден момент съм сигурен, че бях част от заподозрените“, заяви Свилен Максимов пред Нова телевизия.

По негови думи случаят е нелепа случайност. Той заяви, че не е очаквал такъв международен отзвук на случилото се и благодари на всички, които оказаха подкрепа.

„Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек в беда“, добави още Максимов.

За последен път бившият съпруг на убитата е разговарял с нея сутринта преди смъртта й. След това е получил обаждане от майката на Виктория, че тя не е отишла да вземе детето им, което е породило притеснения.

„По темата се казаха много неща. Постарах се да игнорирам повечето версии. С колегите ми огледахме къде има камери. Опитахме се да съберем каквото можем и го предоставихме на полицията“, категоричен беше собственикът на русенската телевизия.

Максимов добави, че е било организирано гражданско претърсване, но от полицията са помолили то да бъде прекратено, за да не попречи на разследването. По негови думи са открити няколко записа, на които се вижда бягащ човек. На горещата линия в Русе също са подадени множество сигнали.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар