ЕКСКЛУЗИВНО! Борисов беше нашамарен в Израел навръх рожденият си ден, изръси поредните простотии и се направи на пак на харесван от всички…

Бойко Борисов, Израел, Свят

Вярвате или не, посещението на Бойко Борисов в Израел е продължение на сагата, която се случи в Москва и от която шамарите отекват и до ден днешен в цяла Европа, изритан от Путин след като няколко часа му слуша глупостите, Бойко Борисов реши, че Израел пак могат да му открехнат вратата към Москва, но пак удари на камък.

За пореден път беше ошамарен и пратен да докладва на Ердоган, че номера няма да мине и това, което се е договорил с Путин ще се случи, а гарант за това ще бъде Израел в Близкият Изток, не случайно веднага след посещението на Бойко Борисов в Турция и отлитането му за Израел, Реджеп Ердоган в своя реч намекна, че повече няма да слуша САЩ и нейните хора от Израел и ако реши ще ползва и оръжие.

Неща които за пощенският гълъб Бойко Борисов надали са станали ясни, но докато той наговори поредните глупости от типа:

– „Български и израелски пилоти водят въздушни боеве в България“, “ Ще правим модерна военна техника с Израел – дронове“, то света отново впери поглед към Турция и изказването на Ердоган за пореден път постави нащрек службите на Израел.

Какво точно правеше Бойко Борисов там така и не стана ясно, освен, че се разбра че е подписал документи с които България и Израел ще открият два еднакви паметника в памет на спасените български евреи по времето на втората световна война и съответно поемат ангажимента да се грижат за тях, друго от тази среща не произлезе.

Е Бойко Борисов и неговите медии помечтаха за производство на дронове и някакви други неща, но това както се казва е в сферата на научната фантастика, докато такива като Бойко Борисов управляват България.

Искаме само да припомним на всички калинки в българските медии и българските делегации зад граница, че израелското разузнаване е едно от най – успешните в целият свят през последните 20 години и надали са пропуснали факта какъв разбойник е Бойко Борисов и как се управлява България. Така че за каквото и да е бил Борисов в Израел, каквито и послания да е носил от Турция едно е ясно нашамариха го здраво и там и го пратиха скоропрестижно да се прибира със съвет да не се занимава повече с политика и да остави всичко с което си мисли, че се е захванал, защото няма нужните знания и капацитет да се справи с тях.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар