ЕКСКЛУЗИВНО! В мрежата брутално се гаврят с Националната Лотария

Националната лотария

В социалната мрежа Фейсбук от вчера се завъртя една кампания за подкрепа на Националната Лотария придружена с текс и видео на което Захари Бахаров умолява България да подкрепи лотарията, защото така било в Европа и всичко, което обяснявали политиците било лъжи.

Естествено, не закъсня и ново послание, което явно се споделя много повече от призива на Бахаров и работодателите му, публикуваме без редакторска намеса:

„Скъпи касички, балъци търкащи билетчета на „Национална лотария“,

Обръщаме се към всички Вас – участници в любимата ни игра, която ви събира левчетата всеки ден с АПЕЛ за подкрепа.

ПОЛИТИЦИ искат да получават от лотарията повече пари от тези които им даваме под масата сега, като забранят свободното ѝ разпространение в търговската мрежа, както и рекламата ѝ.

Подобни мерки няма нито в Европейския съюз, нито в САЩ.

Пък и да има вас това не трябва да ви интересува, защото вашият живот, вашата надежда за бързо забогатяване ще се изпарят на секундатата, като ни ликвидират.

Естествено, ние няма да изчезнем, но ще трябва да влагаме още пари за нови обекти и да отваряме нови работни места, което ще ни намали печалбите.

В България билетчетата на лотарията са по продавани от хляба има хора, които се лишават от насъщният заради надеждата и те ПОЛИТИЦИТЕ сега искат да ви лишат от това удоволствие, да търкате билети като обезумели с надеждата да станете по-богати на мига.

Освен десетки милиони левове, които „Национална лотария“ печели от Вас всеки ден и парите, които всички вие заедно внасяте като данъци в държавната хазна, обществото ще загуби и едно от своите най-популярни и достъпни забавления.

ПОДПИШЕТЕ СЕ в националната подписка СРЕЩУ ПРЕДЛАГАНИТЕ ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ!

БЪДЕТЕ СЪЩИТЕ БАЛЪЦИ КАТО СЕГА И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ВИ СЪБУДЯТ И ДА ВИ ОТНЕМАТ НАДЕЖДАТА ДА СТЕ ПО – БОГАТИ НА МИГА!

ДА на ЛОТАРИЯТА, НЕ на ПРОИЗВОЛА! ДА НА НАШИТЕ ПЕЧАЛБИ, НЕ забравяйте, че само ние можем да ви направим богати!

Политиците искат пак да ви излъжат.“

 

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар