ЕКСКЛУЗИВНО! Осъдиха „правдивия“ Антон Тодоров от ГЕРБ за кражба!

Правосъдието

Бащата на Делян Пеески Славчо и журналистката Маргарита Михнева осъдиха стожера на свободното слово и на документалистиката Антон Тодоров.

Делото беше за това, че бившият депутат си позволи да си припише като личен архив в книгата снимка на Делян Пеевски, която всъщност е направил дядо му.

Делото е 6690 от 2016 г. на Софийския градски съд. Съдия Елена Радева е написала решението на 11-ти май 2018г., а мотивите към присъдата е изложила на цели 18 страници.

Ирена Кръстева – майка и Славчо Пеевски – баща на Делян Пеевски, държи в ръцете си Делян. Снимката е направена 1980г. от Кънчо Пеевски – дядото.

Припомняме, че бившият депутат Антон Тодоров е написал в книгата си под фотоса “ Личен архив“.

Снимката обаче беше показана в предаване на журналистката Маргарита Михнева.

Тази е единствената снимка, която документира изписването на новороденото дете Делян от болницата. Тодоров, който днес води предаване, вече не е депутат, тъй като заплаши с уволнение водещия в Нова ТВ Виктор Николаев на живо в ефир.

Заради масовото възмущение, което предизвика репликата му за изстиналото столче, лидерите на ГЕРБ Бойко Борисов и Цветан Цветанов се принудиха да му бият дузпата от Народното събрание и да го озаптят.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар