ЕКСКЛУЗИВНО! Приятелка на Вики: Говорих с нея в 12:20, 9 минути след като Северин „бяга“, записано е в телефона ми, ще ме убият ли и мен мутрите?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Виктория говори с мен към 12:20. Проверих историята в телефона си – толкова е. Всичко е записано на телефона ми, дали ще ме убият…“

Това съобщи току що във Фейсбук момиче, на име „Петя Ставрева“, което се представя като приятелка на Виктория.

Намира се в Холандия.

Този привидно незначителен факт прави на пух и прах цялата история на Бойко и шайката му.

Защото на запис от камера, изрично разпространен от МВР, се вижда, че „убиецът“ Селяйдин, бяга в 12:11 минути.

Т.е. той най-вероятно бяга, защото бърза на някъде, а не защото бяга от местъпрестъплението. Поне до сега не е е известно мъртвец да е говорил по телефона.

Много интересно е и, че самият телефон се води „изчезнал“. Няма го никъде. Първоначално обявиха, че е откраднат от убиеца, но после не го намериха в дома на Селяйдин.

Ще попитате, защо просто не го подхвърлиха като всичко останало?

Много просто – защото знаят че информацията в телефона трудно може да се изтрие истински. Трябва професионална техника и работа на експерт, за което няма време. В тези устройства нищо не се трие, само мястото се обозначава като празно.

Т.е. те са видели разговора с приятелката и в 12:20 и ако телефонът се появи, след това дори да е изтрито от него, може да се възстанови. Така телефонът изчезва.

Разбира се, остава рискът да се засече разговорът в системата на мобилния оператор. Там най-вероятно службите вече са взели мерки. Те имат специални администраторски акаунти и могат да ровят по абсолютно всички мрежи на операторите и да променят каквото искат.

И накрая – остава вторият телефон – този на приятелката..

Проблемът е, че… тази приятелка не е в България. Това прави доста трудно за мутрите да се доберат до телефона, но ако работата е „дебела“, ще я намерят и там, просто по-бавно.

В Холандия обаче разговорът е записан като проведен от местния оператор, и до него МВР и Бойко нямат достъп.

Така остава просто да унищожат свидетеля, който може да удостовери с кого е говорила.

Така най-вероятно наистина ще опитат да убият тази „Петя“, защото само тя може да докаже, че насреща е говорила Виктория. Иначе могат да обявят, че убиецът се е обаждал.

Момичето се страхува и затова пусна съобщението в Мрежата…

Източник: 4udoslav

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар