ЕКСКЛУЗИВНО! Този страхлив, уплашен, наведен премиер ще предаде всеки, ще направи всичко, за да остане на власт

Без категория

Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица около себе си. Уважавам Дончев и Бъчварова – но именно в такива мигове човек показва колко струва.

Това написа бившият ни посланик в Русия Илиян Василев, който коментира случая „Скрипал“ и реакцията на българското правителство.

„Знаете прекрасно, колко струва Борисов, колко пъти ви е предавал и пак се стремите да го защитите, като пленници със стокхолмски синдром.

Оставете да го защитават Лили, Горанов, Пеевски – какъв интерес на България защитихте с този страхлив, уплашен, наведен премиер.

Щяло да падне правителството, щяло да има нови избо ри – ами да пада, ако цената е унижението и снишението.

Мислете за времето след Борисов. Този човек ще предаде всеки, ще говори за и против, ще направи всичко за да остане на власт.

Истината е, че готвите визита на Путин към която има и енергийни проекти за да фиксирате зависимостта за години напред. Решетников каза. За това ви трябва посланик Коцев в Москва.

Корабът „Пионерски дух“, който полага тръбата през Черно море за Турски поток е вече на 200 км от турския бряг и времето за решение по продължението на българска територия изтича.

Русия ще загуби тази конфронтация, не е сложно за разбиране.

Питайте социалистите олигарси на кого залагат в конфронтацията – на Запада или на Путин. Той просто няма ресурси за да поддържа политиката, която води.

Никой няма да го напада, сам ще се срине.

И тогава отново ще се окажем от страната на губещите. Зарадия вашия погрешен избор.

Колкото и да забранявате появата ми по водещите медии, няма как да спрете анализите ми да стигнат до хората. И когато журналистите започнат да задават моите въпроси, ще се чувствам удовлетворен.“

Илиян Василев, Фейсбук

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар