Елена Йончева: „Суджукгейт“ е приказка в сравнение с това в Хасково

Без категория

Зетят на Делян Добрев, който е председател на Комисията по бюджет и финанси, е акционер в повече от 40 фирми. През тях преминават обществени поръчки за над 100 милиона лева, според разследване на журналисти“. Това заяви Елена Йончева за „Здравей, България“.

По думите й роднини и близки на депутата от ГЕРБ са били настанени на ключови позиции в община Хасково. Самият Добрев категорично отрече нападките.

Госпожа Йончева изказва купища лъжи. Оказа се, че тя е много слаб журналист. Аз зет нямам. Човека, за когото говорите, се казва Даниел Гаргов и е съпруг на моя брагтовчедка. Създава се един изкуствен скандал“, уточни той.

„Суджукгейт“ е детска приказка в сравнение с това“допълни Йончева, която също е депутат от Хасково.

Нейната атака идва дни, след като ГЕРБ се отрече от кмета си Добри Беливанов. Партията го обвини, че не спазва обещанията си, не работи в интерес на гражданите  и оставката му беше поискана публично. Освен това Беливанов бил на почивка в Монако с мастит бизнесмен, който винаги грабвал най-апетитните обществени поръчки.

„Кметът е разбрал, че ще бъде използван като бушон“, заяви Йончева.

„В последните две години БСП буквално вербуваха Беливанов чрез луксозни екскурзии“,контрира Добрев.

Източник: Нова Телевизия

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “Елена Йончева: „Суджукгейт“ е приказка в сравнение с това в Хасково

  • нали има закон за конфликт на интереси. Кога наистина ще заработи ? А ако не работи, защо ?И ако тези, които са в НС не могат да задействат такъв закон д аразботи, какво правят обикновените граждани ?

Вашият коментар