Елизабет II се запозна с новата кандидат-снаха – Лайфстайл

Главните новини

36-годишната Мегън Маркъл – любимата на 32-годишния принц Хари, най-после се срещна с неговата баба – британската кралица Елизабет II. Интересното е, че на Кейт Мидълтън й трябваха 5 години, за да представена на кралицата, а американската актриса и фотомодел само след година и половина от връзката си с Хари се срещна с Нейно Величество, отбелязва БГНЕС.

Според западни издания, дългоочакваната среща се е състояла на 3 септември. Принцът завел любимата си в лятната резиденция на кралицата в Шотландия – в замъка Балморал. Макар че през изминалата година имаше много предположения, че Елизабет може да не одобри Мегън по различни причини – че тя е от обикновено семейство и вече е била омъжена – срещата между двете дами е преминала гладко. Запознаването е станало веднага след пътуването на принц Хари и неговата избраница в Африка. Там, според различни източници, принцът е направил предложение на Мегън Маркъл.

За отношенията между двамата стана известно през пролетта на 2016 г., а през ноември двойката потвърди всички слухове. В началото на септември тази година Мегън разказа за отношенията си с принца. „Ние сме двама души, които са щастливи, взаимно се обичаме. Тайно се срещнахме около половин година преди това да стане новина“, каза Мегън.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар