ЕС Заплаши България: Ако не подпишете Пакта за мигрантите, ще разочаровате цяла Африка!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България, заедно с Австрия, Полша, Чехия, Словакия и Унгария категорично отказа да подпише Пакта за миграцията на ООН.

ЕК обаче няма никакво намерение да приеме решението на 6-те държави- отцепници и заплашително настоява да го променим до срещата на 10 декември в Мароко, когато документа ще бъде подписан от страните в ЕС.

 

„Отказът на шестте държави от ЕС да подкрепят пакта за миграцията силно ще разочарова африканските партньори“, изтъкна най-неадекватно и като основен аргумент в подкрепа на спорния пакт еврокомисарят Димитрис Амрамопулос.

„Този документ има символичен характер. Самият актна подписване не ангажира държавите с конкретни действия. Затова всички страни в ЕС трябва да го подпишат. Иначе ще изглежда, че ЕС няма единна позиция“, извадиха още по- налудничав аргумент от ЕС.

Освен шестте държави от ЕС, които отказаха да подпишат Пакта за миграция на ООН, няма да дадат подкрепата си за него още САЩ, Израел и Австралия.

Виктор Орбан определи документа като „сбъркан“ и „опасен“. Според унгарския премиер, целта на Пакта е да увеличи миграцията, а не да я регулира, както и да създаде юридически казуси, при решаването на които да се прибягва до използването му.

Доналд Тръмп пък коментира спорния документ по следния начин: „По- добре внимавайте за себе си. Миграцията променя културата и средата за сигурност. Не вярвам, че това е добро нито за Европа, нито за моята държава“.

В Пакта „миграцията“ е определена като „положителен глобален феномен“ и „източник на благоденствие“. А от държавите, които го подпишат, ще се изисква да осигурят редовни и безопасни пътища за мигрантите, за да се стимулира процеса на преселване. Също така държавите са длъжни да  осигурят на мигрантите пълен достъп до социалната си система.

 

Въпреки настоящото решение на българското правителство да не подписва пакта, опасността не е отминала. Причината е, че правителството на ГЕРБ е пълно с агенти-глобалисти. Като Екатерина Захариева, например, която не скри недоволството си от това решение на Министерски съвет. Изключително зависим от глобалните сили е и премиерът Борисов. Затова ние от Skandalno.net считаме, че ходът с неприемането на Пакта за миграцията от управляващите е по- скоро популистки и цели единствено временно успокоение на народа преди изборите. Припомня, че въпреки че Конституционния съд отхвърли „Истанбулската конвенция“ по категоричен начин, и към днешна дата правителството на ГЕРБ все още не е оттеглило подписа си от нея.

Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар