Забранете на Катето Захариева да говори по телевизиите, как може да обясняваш, че си готов от 2011 година за Шенген, ама на никой не ни разбирал…

Без категория

Когато Катето Захариева, говори и последният идиот би осъзнал как най – нагло лъже.

България била готова за Шенген от 2011 година и всички в Европа много добре го знаели, но не ни разбирали…

Ало Кате това да не ти е някаква сбирка от малоумници, като вас.

Когато сте готови, защо ли не ни приемат, какво има да разбира някой, когато всички критерии са написани точно и ясно и България и след десет години няма да е готова.

Колкото до твърденията ти за Еврозоната и банковият съюз, което било победа на вашата политика вчера искаме отсега да сте нясно, че и след една година няма да има еврозона и банков съюз за България, защото сме в същото положение като за Шенген. Корупция Кате, Далавери Кате, Корумпирани Политици Кате, Премиер мутро мафиот Кате, още искаш ли да ти обясняваме за какво никой не ни иска никъде?

И ако не си още наясно, понеже си много зле с връзката с главният мозък искаме да ти дадем и още един пример със съпруга ти, който прави проекта за новият център на София?!

И това ако не е корупция здраве му кажи, но май Кате на тебе трябва да ти забранят да говориш по всички телевизии, след този конфликт на интереси и да ви поемат от прокуратурата всичките, за да ви видят как така за осем години във властта забогатяхте толкова, че да се самозабравите и да започнете да лъжете повече от дъртите роми на бит пазара…

хакнюз

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар