Задават се избори, по ЧЕЗ-а ще познаете за кого да гласувате!

Избори

Да кажа и аз нещо по темата за ЧЕЗ:БойчЕ настъпи мината с ИК и с ЧЕЗ. И отново не му пука и се прави на девственик, насилен този път от лошата Теменужка. Отстреля я като патица.

После отиде на семинар в Сандански. Говори на младежите от ГЕРБ, снима се.

В антракта каза за медиите, че в сделката с ЧЕЗ едва ли не всичко блести от чистота, но за наш хатър ще проверяват документите на фирмата на Гинка.

Ама Теменужка я няма, друг по-подходящ ще седне на нейния стол и ще представлява държавата в Гинкиния ЧЕЗ.С кеф да го пратиш в трета глуха – и за ЧЕЗ, и за Конвенцията, ако изборите бяха утре.

Щото ние може да сме прости, но не сме толкоз слепи и виждаме когато някой се е ….. до ушите.Докато той си играе на вожд на младежта, Корнелия Нинова заяви, че ще сезира чешкия посланик за сделката с ЧЕЗ.

Ще търси обяснение. Смята, че е уговорена на тъмно между премиера Борисов и премиера на Чехия Бабиш.А този Бабиш се оказа баш бабаит! С него може да се договори всичко – дори построяване на ЕРП-е на Сатурн.

Напрежението расте, опозицията, както прави всяка нормална опозиция, реагира и коментира деянието.Татяна Дончева, лидер на Движение 21, излезе с декларация: „Продажбата на активите на ЧЕЗ в България е пореден пример, че управляващите държавата са или в съдружие, или в подчинение на мощен център на неформална власт.

Придобиването на активите на ЧЕЗ в България от сравнително малка и слабоизвестна компания е поредната проява на непрозрачно преразпределение на собственост, случващо се в ущърб на обществения интерес, при активната роля на държавата или услужливата пасивност на държавните институции..

”Велизар Енчев, лидер на движение „Българска пролет”: ”Някога Цветелина, днес Гинка! Горката Теменужка! Изгоря като бушон. Бушон за милиони!”Христо Иванов от „Да България” е пас, нищо че се води опозиционен политик и се бори за народното доверие. Но той, както знаем, е еднотемник. Хванал си е тема за Столичната община и кисне на нея от 22 февруари. За повече теми няма зрителен и мисловен обхват.

Но иначе е опозиция и иска да управлява държавата.Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, е пас по темата ЧЕЗ.Радан Кънев, също някакъв десен лидер на някаква Нова Република, с претенции за „Аз съм пътят, истината и животът”, също внимава да не стъпи в темата.Последният му пост е…кулинарен: „Най-обичам манджи тип “каквото е останало в шкафа/хладилника/фризера в един тиган/тенджера” и бутилка евтино червено.

И да, когато всичко се е освинило до краен предел, е време човек да си зарадва семейството с нещо вкусно… Паелята, ако не друго, учи на търпение и мярка”.ТОЛКОВА ОТ ДЯСНАТА ОПОЗИЦИЯ – МАЛКО И БЕЗ СЪРЦЕ!А ние най-мразим тия, дето подвеждат хората, като се мотат в политиката, въпреки че носът им е запушен за нея по рождение.

Но зададат ли се избори, същите жълтопаветници с жълто около устата, отново ще излъжат хиляди хора да им дадат кредит доверие. И наивниците вече ще са забравили какво си пишуркаха тия тримцата във времето, когато страната се тресеше, и имаше спешна нужда от читав лидер да проговори от тяхно име.

Задават се избори, народе, по ЧЕЗ-а ще познаете за кого да гласувате! А с такива мухи, дето гледат на политиката само като на паница с мед, няма да видим видело. Спестете им мъките да ги гласувате! Няма да вържат плод тия дървета, отсега си личи!

източник

Коментари

Коментара

Вашият коментар