Закриват болници, закриват прокуратури, закриват училища, да сте чули нещо освен фонтанчета да са отворили.

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Време е да закрием партийният модел на управление в България, защото уви не работи.

Герб докараха с коалиционните си партньори, реформатори, патриоти, Марешки, ДПС и БСП, България до трета национална катастрофа и ако не вземем спешни мерки да ги закрием до няколко месеца, нещата ще станат неконтролируеми за цялата нация.

Държавата е в колапс от който няма да има връщане назад, а гладната зима ще принуди хората да излязат въоръжени по улиците и да търсят мъст и справедливост, защото нещата вече са извън контрол.

Колкото и да не ви се вярва именно ромите ще тръгнат първи, защото вече няма какво да си берат, желязото свърши, домовете на старите хора са ошушкани, а чаветата трябва да ядат и нещата ще се случат за минути, набезите срещу домовете на богатите ще зачестят, а след това същите ще тръгнат да търсят сметка и на политиците, които днес си мислят че в този етнос си дундуркат само гласоподаватели, които гласуват под строй, но скоро ще разберат, че си отгледаха онези, които ще ги отнесат.

Иде гладна зима и изхода за партийните велможи след последните лобистки закони и схеми е да се оттеглят за пореден път от властта, за да се спасят, но и ако този път номера мине без да има вкарани в затвора, значи не сме си научили урока от последните три правителства с име Бойко Борисов, затова е време за промяна истинска, незабавна с мисия за една истинска България без партийни касти. Закриването на всички партии, може и е шанс за България и трябва да го използваме така както удавника използва сламка, защото много не и остава на България ако все още вярваме на тези, които ни набутаха в катастрофата.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар