Злокобна тишина! Букетче от цъфнало мушкато е залепил някой на пощенската кутия на Виктория…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Букетче от цъфнало мушкато е залепил някой на пощенската кутия на Виктория Маринова, която бе изнасилена и убита зверски на 6 октомври в Русе.

Блокът на ул. Княжевска е потънал в злокобна тишина, наоколо не се мярка никой.

Сградата е стара, отпред се помещават офиси на политически сили, предава ПИК.

Журналистката бе екзекутирана докато тича за здраве по крайбрежната алея на Русе.

През януари 2018 г. убитата млада жена купува апартамент от близо 100 квадрата в Русе. Придобивката се случва малко преди развода й и около датата, когато тя прехвърля на съпруга си семейното имение от 800 квадрата в село Червена вода край Русе.

След разлъката със съпруга й Свилен Максимов тя се пренася да живее в закупения от нея апартамент.

Върху пощенската й кутия е изписано името й и фирмата „Прогрес Инвестмънт“.

И къщата в Червена вода се е превърнала в призрачно имение след разкритията за жестокото й убийството и разкритието на самоличността на килъра Северин Красимиров.

Там се намира семейното гнездо, което преди три години са свили двамата с вече бившия й съпруг Свилен Максимов. След развода им в началото на тази година в нея живее бизнесменът, след като тя му е продала къщата, разузна ПИК в имотните регистри.

Хората на място са в шок от разкритията за жестокия убиец и зверския начин, по който е умъртвил 30-годишната Виктория.

„Целия град е в покруса, това е някакво зверство, което трудно може да се коментира“, заяви жена, която помага в домакинството на Свилен Максимов. Жената заяви пред медията ни, че не знае за залавянето на убиеца.

„Това стана ежедневие, всички виждат и чуват, какво става в нашата държава, а и по света. Нещо страшно става“, заяви близката до семейството. Тя потвърди, че в къщата живеят Свилен и дъщеря му. Сутринта детето отишло на училище, а той на работа. Отказа обаче да коментира причините за развода и в какви отношения са двамата съпрузи.

Свилен Максимов не говорел с никого за зверското убийство и хората не смеели да обелят и дума по темата.

Няколко билборда в центъра на града съобщават, че погребението на Виктория ще бъде утре в 10.30 часа сутринта в църквата „Св. Троица“.

Тези, които са поставили билбордовете, описват Виктория като спокоен и ведър човек, който е имал своите каузи и призовават на поклонението хората да изразят съпричастност към трагедията./dunavmost

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар