Иван Ласкин: Бойко Борисов е идиот!

България, Главните новини, Общество

Актьорът Иван Ласкин без да иска или нарочно жестоко обиди премиера – слънце.

В предаването, което често прилича на ученическа викторина, а участниците се вдетиняват и не могат да отговорят на елементарни въпроси, този път бе изпуснат, или нарочно подхлъзнат въпроса – на кой държавник принадлежат думите: „Три папи са  ме галили по главата“?

В първия момент, съвсем импулсивно, Ласкин искрено се изцепи: На някой идиот! Кой друг би могъл да го каже това?!

Противникът му Андрей Слабаков обаче много добре знаеше кой е „авторът“ на прословутата фраза и сръга жестоко колегата си в ребрата да млъкне навреме. Ласкин продължи да се инати, че само идиот би казал подобна глупост, докато от публиката му подсказаха кой е „идиотът“. Актьорът се сепна, смотолеви набързо: „Добре де, Бойко Борисов“ и предаде гърмящата кутия с конфети на Слабаков. Двамата обаче не можаха да се въздържат и избухнаха в луд смях. Ласкин се гушна гузно в обятията на колегата си, а той от своя страна започна да го гали по главата, за да го утеши, или да покаже нагледно как папите са галили Борисов.

Гафът беше замазан с други по-безобидни въпроси.

Но духът бе вече изпуснат от бутилката и публиката доста време се заливаше от смях, а зрителите пред екраните също.

Веднага, обаче  възникнаха и други въпроси, които ни карат да се замислим извън „Аз обичам България“. Предаването е на запис и продуцентите можеха да изрежат част от дрънканиците на Лаксин. И сто процента биха го направили, ако това се беше случило три месеца по-рано.

Сега обаче Нова телевизия е на тезгяха за продажби и се говореше упорито, че Борисов и Пеевски щели да я купуват в комбина. Явно сделката се е разсъхнала и купувачът ще е друг.

Това обяснява и яростните нападки на придворните на ГЕРБ сайтове, които се нахвърлиха като хищни хиени срещу доскорошните си съмишленици. Чак главните им редактори излязоха с убийствени коментари защо били поканили Лозан Панов в сутрешния си блок. Той не заслужавал мястото си в нито един ефир.

А когато Борисов и Цветанов всеки ден ръсеха умни мисли от екрана, единият сутрин, другият привечер, никой думичка не обелваше. Тогава Нова беше удобна. И канеше „правилните“ хора.

Особено единия, когото „три папи са го галили по главата“.

О, времена, о нрави!

О политическа проституция, която ни облъчва отвсякъде!

Източник: Pod-lupa

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

One thought on “Иван Ласкин: Бойко Борисов е идиот!

  • баси простата статия. чак пък се мазните и на бай хуй…

Вашият коментар