ИЗВЪНРЕДНО! В ГЕРБ треперят: Радев арестува Цветанов като вземе изпълнителната власт.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев бил склонен към тежки репресии, ако успее да състави нов служебен кабинет при евентуални предсрочни избори, страхуват се хора до ГЕРБ, съобщава Пик.

Според информацията, държавният глава имал съставен списък с арести при евентуално овладяване на изпълнителната власт.

Ще ударят „изборджиите“ на ГЕРБ – хората, които изнасят цялата кампания и са най-силни по места, за да обезкървят апарата на Борисов„, издава приближен на Корнелия Нинова.

По негови данни №1 в списъка бил Цветан Цветанов, шефът на предизборния щаб на ГЕРБ, върху чиито плещи лежи по традиция изборната кампания.

Под №2 фигурирал кметът на Пловдив Иван Тотев.

И към двамата щели да бъдат предявени стари обвинения.

В списъка присъствали и настоящи министри и вицепремиери, както и служители на ръководни позиции в Столична община.

Списъците били съгласувани с ръководството на БСП. За целта се търсел особено енергичен и безскрупулен служебен министър на вътрешните работи, който не би имал задръжки да нареди подобна компрометираща операция.

Радев този път ще играе ва банк. Има да си отмъщава на ГЕРБ, иска да ги приключи за три-четири месеца. Бесен е покрай раздухването на пътните инциденти с кортежа му, мерцедеса и охраната на жена му. Неслучайно изпусна репликата: Следващия път всички вън!“, страхуват се ГЕРБ-ери.

news2.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ИЗВЪНРЕДНО! В ГЕРБ треперят: Радев арестува Цветанов като вземе изпълнителната власт.

  • За жалост в БКП , а после в БСП не си дадоха ясна сметка, че по същността си ДС беше фашистко формирование , а следователно нейната политка-действен фашизъм.Та пита се какво ОСИГУРИХА тези бандиди от ДС? Осигуриха само себе си на първо време и подир това-симпатизантите им от различните формални фракции на БКП-то.

Вашият коментар