ИЗВЪНРЕДНО! Дни преди да бъде убита Вики се е опитвала да открие връзката между „Булмаркет“ банкера Цеко Минев и Бойко Борисов

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вчера, погребаха Виктория Маринова – Бог да я прости!

Но съмненията за това, че е зверски убита заради работата и все още витаят със страшна сила не само в Русе, а и в цяла България.

Според запознати последното по което е работила Виктория Маринова е взрива в Хитрино, при който цистерни на русенската фирма „Булмаркет“ убиха седем човека и почти сринаха Хитрино до основи.

Интересното в случая е че именно Виктория Маринова през последният един месец е правила разследване, защо цистерните на „Булмаркет“ които бяха част от делайрилата композиция в Хитрино са били оставени на една поляна до Русе – безстопанствени, а след по – малко от два месеца две от цистерните, именно които са причината за взрива в Хитрино са нарязани на скрап и махнати от поляната.

Според разследването, което е правила Виктория Маринова връзката “ Булмаркет“, Цеко Минев и Бойко Борисов е била много лесно разкриваема, защото нещата не били чак толкова сложни.

Виктория Маринова обаче не е успяла да научи истина за това какво точно е превозвано в цистерните, които вече са унищожени без значение, че са част от доказателствата по делото Хитрино.

Дали взривът Хитрино взе поредната си жертва си задават днес много хора въпроса, но твърдения на някои медии, че Виктория Маринова не е била разследваща журналистка са направо потресаващи.

Както и твърденията на властта, че работата и нямала връзка с убийството и. Случайно или не, разследването и, за цистерните на „Булмаркет“ не можа да види своя бял свят с нейната жестока смърт.

източник

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар