Индзаги: Трябваше по-рано да решим мача – Европейски футбол

Спорт

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана доволен от победата в Лига Европа над Зюлте-Варегем (2:0) снощи. Наставникът все пак имаше и някои забележки към своите играчи. Той заяви, че тимът му е трябвало по-рано да реши мача, а не да чака до последната минута, за да вкара втори гол.

„Започнахме добре в първите 20 минути, когато поведохме в резултата, но след това отпуснахме педала на газта, намалихме темпото и позволихме на белгийците да се върнат в мача. В такива двубои е важно по-рано да поведеш с 2:0. Ние не успяхме да го направим и затова имахме доста трудности. Това обаче е нормално, като се има предвид, че това е третия ни мач в рамките на една седмица. Сега трябва да опитаме да си върнем силите за следващия ни двубой в неделя“, заяви Индзаги.

Наставникът все пак имаше и за какво да похвали някои от играчите си.

„Кайседо и Имобиле показаха, че могат да играят заедно. Луис Алберто получи неприятен удар и кракът му е подут, така че ще видим какво е положението. Той ще мине допълнителни прегледи и да се надяваме, че не е нещо сериозно. Смятам, че отборът вече свиква да играе в три турнира. Миналия сезон често променях схемата на игра, но отборът вече има своя идентичност и сега ще опитам да дам повече спокойствие и сигурност на играчите. В момента имаме проблеми в защита, но Патрик се справи чудесно в тази роля, в която не бе играл преди. Бях готов да пусна Луиш Нани да направи своя дебют, но по-важното бе да запишем втора победа след успеха над Витес“, допълни специалистът.

Източник: sportal.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар