КАЗАНЛЪШКАТА АКЦИЯ БЕЛЕЖИ НАЧАЛОТО НА БЕЗМИЛОСТНА ВОЙНА ВЪВ ВЪРХОВЕТЕ НА ГЕРБ. КАНАЛЪТ НЕ Е ОТ ВЧЕРА И НЕ Е ЗА ШЕВНИ МАШИНИ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Казанлъшката акция бележи началото на безмилостна война във върховете на ГРЕБ. Каналът не е от вчера и не е за шевни машини.

Старозагорският регион е прерогатив и феодално владение на Цветанов и той лично назначава цялата власт – от областния управител и кмета, до председателят на съда и окръжния прокурор.

Очаквам да се направят „разкрития“ от близките години около канала и неговите пкровители.

До Борисов видяхме вярната му кохорта….да видим отговорът! Масоните не са за подценяване…пък и започнаха да носят флашки из посолствата.

Странна работа….тази печатница в Казанлък да не е онази от запитването на Сикрет Сървис през 2014г… и директорът на това ОД на МВР да не би да е скандално назначен от Цветанов… да не би сега да е в Комисията за защита на личните данни…

Стефан Стефанов

Бележка на АФЕРА: Най-смешен беше шефът на ГДБОП, който чистосърдечно се опули по телевизора, изричайки, че нямали никаква представа как били откраднати оръжията от „Арсенал“…Няма такъв цирк! Всите – Мето МВР, Цаца, Боко, „спец“ Гешев се снимат наредени ПРЕД дулата на автоматите, „заковали“ … гараж, а не знаели как се краде от военен завод и не знаели, че това е канал. Военен завод!!! ДАНС пак за лимонада, а Борисов цъка с език. Това не е държава, а кочина.

afera.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар